Magyarországon a magyar nép elcigányodása folyik? Senkinek nem tűnik fel, hogy a romák szaporodnak a legjobban és a celebek is romák lesznek? Ez nem cigányozás a rászemről, hanem száraz tények.
#6 Nem azt írtam, de tényleg nem ezt akartam írni: KALERGI.Na.
🤗
Ezek a háttérhatalmak, hogy mindig kitudodnak a terveik...
Nem is értem miért nem csak kipostolják Twitterre
#8 -as, én is pont ezt gondolom erről: ha valóban létezne az a háttérhatalom, nem látnának át rajta ilyen tömegesen 60 körüli IQ-val rendelkező egyének :-)))
Ha én egyszer háttérhatalmat építek - pedig nem vagyok zseni, csak ezeknél valamivel okosabb -, arról nekik FOGALMUK SEM LESZ, és tuti nem is a GyiK-en fog lelepleződni :-))))
Valahogy a konteókban pont az a némileg problematikus, hogy meglehetősen butácska emberek hisznek bennük, akik nem a legélesebb kések a fiókban.
9.
Valójában te vagy buta,ugyanis nem mondják el a tervüket!
Erre rájön pár értelmes ember a többi meg akinek tényleg nincs esze lehülyézi mint ahogyan te is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!