Ilyet tényleg megtehetnek?
"Illetve amig EU tagok vagyunk, gondolom egy ilyen lepest nem hagyna szo nelkul az Unio, mert emberi jogokat sert, ugye?"
A korona, oltás tertort az eu is intézte
Pakold csak devizába. Ha számlán tartod őket, ugyanúgy el tudják venni az elméleted szerint. Ha meg készpénzben... hát az kellemes:D
De akár számlán, akár fizikai pénzben tartod, ha készpénzed van, az bukó, értéktelenedik a francba az egész. A pénznek csak akkor van értéke, ha használják, egyébként rágja az infláció. A legrosszabb amit a jelenlegi helyzetben tehetsz, hogy pénzben tartod a pénzedet.
Eddig nem talaltam olyan dolgot amibe ennyi osszeget be tudnek rakni, tekintve hogy 3 ev mulva tervezek venni ingatlant, igy erre az osszegre akkor teljes mertekben szuksegem lesz.
10 millio pont az az osszeg, ami nem keves, de jelenleg semmibe nem tudom fektetni.
Ja, de 3 év nem is az az időtartam ami elegendő lenne ahhoz, hogy a devizád forintban hasznot is termeljen.
Igazából szar ez mindenhogy:D
#18 Most fizetett azért, hogy devizára átváltsák, aztán meg fizet azért, hogy forintra visszaváltsák, és csodálkozik majd, hogy kevesebb pénze maradt, mint amivel indult, pedig milyen okosan átrakta a pénzét.
Ja, nem.
Nem a váltás összege a lényeg, hanem az, hogy drágábban tudod venni a valutát, mint ahogy visszaváltják. Azaz amikor te 360ért vettél eurót/dollárt, akkor 350ért válthattad volna vissza. (nem konkrétum, arányaiban értendő).
TÉny, idén elég szépet ugrott a froint sajnos, de ezzel azért nem feltétlen számolhatsz a következő években is. Az infláció meg jövőre is 15%-nak van jósolva.
Azaz a pénzed nem szaporodik, csak legjobb esetbne is megőrzi az értékét.
Igen, ezzel tisztaban vagyok, de ezt irtam is fentebb.
Allampapirba nem merem berakni a penzemet, mas lekotessel pedig meg csak ertektarto sem lenne. Legjobb lenne egyertelmuen, ha ingatlanba tudnam forgatni, de ehhez meg legalabb szuksegem van 6-7 milliora (ami nem hitel es nem kolcson, hanem gyujtogetes). Fundamentas akciobol pedig en pont kiestem, mert mire vegeztem a tanulmanyaimmal es lett onallo keresetem, pont abban a honapban szuntettek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!