Az egyszeri embert miért zavarja jobban a tanárok tüntetése, mint a parlamenti képviselők csúcsfizetése, amit szépen megszavaztak maguknak?
Ki az az "egyszeri ember"?
Most kitaláltad, hogy létezik ilyen és megkérdezed másoktól hogy miért ilyen az akit te kitaláltál?
Szerintem az ősi ösztön. Egyszer láttam egy dokufilmet a csimpánzokról és a csimpánzok azt támogatták alfának, aki hangosabban ordítozott. Nem számított, hogy rossz vezető, nem tudja merre keressék a kaját és így lényegében semmi hasznosat sem csinált. Elég volt annyi, hogy hangosan ordibál és minden más csimpánz elájult tőle, ezért őt támogatták.
Szóval ez valami elb*szott genetika lehet.
"nem zavar a képviselők fizetése ha megdolgoznak érte"
Miért, megdolgoznak érte? Nekem úgy tűnik, válságban az ország, sokkal nagyobban, mint bármelyik másik EU-s ország. Legalábbis máshol nincs benzinhiány, élelmiszerhiány, ekkora infláció, nincs ennyire romokban az EÜ, az oktatás, stb.
Vagy ezért dolgoznak meg, hogy ilyen lepusztult legyen az ország?
"Vagy ezért dolgoznak meg, hogy ilyen lepusztult legyen az ország?"
Ha nem az a céljuk, hogy minél jobban tönkre vágják az országot akkor valamit nagyon rosszul csinálnak.
De a dolguk nem ez lenne, úgy hogy még annyi pénzt sem érdemelnének meg amennyit egy tanár kap. Börtönben lenne a helyük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!