Örültök neki ti is, hogy végre vége a benzin ársapkának?
A szándékkal egyet érettem csak a módszer volt kicsit ódivatú de ha a kormány továbbra is segíteni akarja az embereket, akkor utólagos jóváírásos kedvezményt is bevezethetne az üzemanyagra.
(elmélet következik)
Ugyanúgy lecsippanthatod a forgalmit mint eddig, csak ezentúl a km állást is kötelező lesz pontos időponttal fényképpel igazolni ami nem lehet több a tankolás és a fénykép készülése között öt percnél. Hónap végén a tankolt kedvezményt egy virtuális üzemanyagszámlára jóváírja! Erre újra kiad egy "válságigazolványt" ahogy a kovidra is kiadott (ezen is kereshet, ha regdíjat vezet rá be).
Ha ezek ellenére is valaki mókolni próbál, megvonja tőle a kedvezményt és annyi.
Így a MOL sem sípolhat a pénze miatt, plusz a jövedéki adócsalás is menehezül. Nincs értelme lefejtegetni onnantól az üzemanyagot.
A kormány bármikor találhat "eszközt" a kormányzásra, ha akar.
#8: Már a bejelentés előtt szó volt róla, hogy kúrmányinfó lesz. Napnál világosabb volt, hogy azért kúrmányinfóznak, mert el fogják törölni a sapkát. A sok barom meg elment még 5 litert beletankolni a kocsiba.
Én örülök, hogy végre vége. Idegesítő volt már, hogy csak MOL vagy OMV kúton lehetett tankolni, mert a Shell-nél már csak üzemanyagkártyás vásárlás volt, a többi kúton meg ilyen nevetséges 20 literes korlátozás, hogy véletlen se tudjam teletankolni a kocsit.
Egy év alatt mennyit nyertem az ársapkával? Max 80 ezret? Húha! Azt többszörösen kifizettem a többi termék nagyobb mértékű drágulása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!