Na fideszesek örültök a 640 - 700 ftos benzinnek? Vígan fogjátok fizetni?
Európa szinten nálunk szabadultak el az egyik legkevésbé az energiaárak.
Sokan örültek hogy közel egy évig volt olcsóbb benzin de nem lehetett tovább tartani. Ennyi volt örültünk hogy volt tudomásul vesszük hogy ezután nem lesz.
Kérdező örülj te is. Teljesült a vágyatok, piaci áron vásárolhat mindenki benzint.
Ja ettől függetlenül rohadjon meg gyurcsány, akkor sem lesz miniszerelnök.
Nekem 8 ezer forinttal fog többe kerülni havonta a benzin.
Képzeld kérdező ki tudom gazdálkodni.
Tessék infláció. A mi pénzünk több mint 20%-al ér kevesebbet mint tavaly. Csak 3 országban nagyobb, és még romániában meg szlovákiában is kisebb az infláció.
Tehát te azért vagy hűséges fidesz szavazó, aki akkor is rájuk szavaz, ha gatyája is rámegy csak hogy ne másra szavazzon?
Akkor gondolom ki tudod keresni az eurostat oldaláról az energiaárak változását is. És akkor máris megcáfolhatod az "egyedül nálunk szabadultak ennyire el az energia árak" nyögésedet.
Ha GYÚÚÚÚCCCCCSÁNY LENNE, akkor 7000 forint lenne 1 deci benzin lipsik!4!
Nem lehet megérteni, hogy ez is gyurcsánybrüsszelbaloldalmigránsoklipsik és Soros apó miatt van???
Ha 13 éve nem lett volna Gyurcsány hatalmon már mi lennénk a világ legfejlettebb országa, a nemzeti keresztény konzervatív kormány nem tehet semmiről! Rohadt kulák vállalkozók meg sírnak az árstopok miatt!
Miért menne rá a gatyám? Mert emelkedett a benzin ár? Aki nem tudja kifizetni a benzint, ne tartson autót.
Az élelmiszerár drágulás is havi 30-40 ezret vesz ki a büdzséből, nem az fog földhöz vágni. Rezsit ugyan annyit fizetek, mint eddig. Nadrágom 2x annyi van, mint tavaly ilyenkor.
Egyébként most szavaztam először a fidesz-re, utálom őket mint a sza_t. Csak az ellenzék bohóckodása elérte azt a triggert, hogy kénytelen voltam ezt meglépni. Szóval hűségesnek nem mondanám magam, inkább vagyok ri_anc. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!