Ma egy benzinkútnál végtelen sorok álltak, hogy a BKV busz nem tudott közlekedni. Nincs olyan érzésetek, mintha 30 évet mentünk volna vissza időben?
Pont hogy előre mentünk 30 évet.
30 év múlva akkora hatalmas jólét lesz itt, hogy mindenki fű-fa kocsival fog járni, és ugyanilyen sorok lesznek.
Ne haragudjatok, én értem és őszintén sajnálom, hogy ti most odaát nyakig vagytok a trutymóban a politikusaitok miatt - de Romániáról miért kell hülyeségeket terjeszteni?
Semmiféle jegyrendszer nincsen Romániában, és nem is terveznek ilyet bevezetni!
Abszolút nincsen élelmiszerhiány - és veletek ellentétben nálunk üzemanyaghiány sincsen (igaz, ársapkák sincsenek).
Itt is van infláció (nem akkora mint nálatok), de alapvetően nincs vész, az EU-s források is jönnek, ahogy kell, a lej tartja az értékét (a forinthoz képest sokat erősödött is), rendben van az energiaháztartásunk (nálunk közintézmények se zárnak be), vannak devizatartalékai az országnak, alapvetően rendben vagyunk...
Nem értem, mi ez a jegyrendszer dolog, én most hallottam tőled először, de rákerestem és láthatod, hogy cáfolják...
Őszintén, nem érzem, hogy itt most akkora lenne a baj mint nálatok. És nem akarok kívülről beleokoskodni, de szerintem ezt a kormányotok szúrta el.
Mindenesetre egy dolog biztos: itt semmilyen jegyrendszer nincsen bevezetve.
bocs ez lemaradt:
"És nem akarok kívülről beleokoskodni, de szerintem ezt a kormányotok szúrta el."
semmi bántó szándék, de remélem a többi külföldi magyar azért nem határolódik el ennyire a kormánytól...már csak azért is mert vityának hála nekik is szavazati joguk van, annak ellenére, hogy nem befolyásolja őket a végeredmény...
5-ös: "semmi bántó szándék, de remélem a többi külföldi magyar azért nem határolódik el ennyire a kormánytól..."
Hát ami azt illeti, az "elhatárolódik" valójában a legpontosabb terminus. Mint talán tudod, a határon túli magyarságnak mindössze 10-15%-a regisztrál a választásaitokra.
Itt, Erdélyben plédául, ahol élek, a magyarok 85%-a NEM szavazott a legutóbbi választásaitokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!