Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma egy benzinkútnál végtelen...

Ma egy benzinkútnál végtelen sorok álltak, hogy a BKV busz nem tudott közlekedni. Nincs olyan érzésetek, mintha 30 évet mentünk volna vissza időben?

Figyelt kérdés
autosorok a határon, jegyrendszer Romániában, stb.

2022. dec. 6. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
35%

Pont hogy előre mentünk 30 évet.

30 év múlva akkora hatalmas jólét lesz itt, hogy mindenki fű-fa kocsival fog járni, és ugyanilyen sorok lesznek.

2022. dec. 6. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
nálam nem állt sor mert már elfogyott a benzin addigra. Kevés az a 30 év, ez már rendes kommunista hiánygazdaság
2022. dec. 6. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok, én értem és őszintén sajnálom, hogy ti most odaát nyakig vagytok a trutymóban a politikusaitok miatt - de Romániáról miért kell hülyeségeket terjeszteni?

Semmiféle jegyrendszer nincsen Romániában, és nem is terveznek ilyet bevezetni!

[link]

Abszolút nincsen élelmiszerhiány - és veletek ellentétben nálunk üzemanyaghiány sincsen (igaz, ársapkák sincsenek).

Itt is van infláció (nem akkora mint nálatok), de alapvetően nincs vész, az EU-s források is jönnek, ahogy kell, a lej tartja az értékét (a forinthoz képest sokat erősödött is), rendben van az energiaháztartásunk (nálunk közintézmények se zárnak be), vannak devizatartalékai az országnak, alapvetően rendben vagyunk...

Nem értem, mi ez a jegyrendszer dolog, én most hallottam tőled először, de rákerestem és láthatod, hogy cáfolják...

Őszintén, nem érzem, hogy itt most akkora lenne a baj mint nálatok. És nem akarok kívülről beleokoskodni, de szerintem ezt a kormányotok szúrta el.

Mindenesetre egy dolog biztos: itt semmilyen jegyrendszer nincsen bevezetve.

2022. dec. 6. 21:59
 4/6 A kérdező kommentje:
2022. dec. 7. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:

"És nem akarok kívülről beleokoskodni, de szerintem ezt a kormányotok szúrta el."

semmi bántó szándék, de remélem a többi külföldi magyar azért nem határolódik el ennyire a kormánytól...már csak azért is mert vityának hála nekik is szavazati joguk van, annak ellenére, hogy nem befolyásolja őket a végeredmény...

2022. dec. 7. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:

5-ös: "semmi bántó szándék, de remélem a többi külföldi magyar azért nem határolódik el ennyire a kormánytól..."

Hát ami azt illeti, az "elhatárolódik" valójában a legpontosabb terminus. Mint talán tudod, a határon túli magyarságnak mindössze 10-15%-a regisztrál a választásaitokra.

Itt, Erdélyben plédául, ahol élek, a magyarok 85%-a NEM szavazott a legutóbbi választásaitokon...

2022. dec. 7. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!