Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki pénzeli a Partizánt?

Ki pénzeli a Partizánt?

Figyelt kérdés
Azt látni lehet hogy valahonnan van pénzük és hogy nagyjából milyen érdekeket képviselnek de lehet tudni pontosan kik finanszírozzák őket?

2022. dec. 6. 09:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%
Piaci alapon működik, nem úgy mint a fidesz média amit a mi pénzünkből fizetnek.
2022. dec. 6. 14:05
 12/30 A kérdező kommentje:
Mit szóltok hozzá hogy a ti pénzetekből Hajdú Péter kaliberű celebeket hívnak meg a műsorba?
2022. dec. 6. 20:38
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

12: egyrészt nem ez a tipikus, másrészt mindenki eldöntheti, hogy támogatja-e

Ehhez képest a fideszpropagandát közpénzből támogatjuk mindannyian a megkérdezésünk nélkül.

2022. dec. 6. 21:13
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyen az a pojáca, minthogy a saját pénzemből akaratomon kívül extrém drágán árazott propagandát öntsenek a pofámba: hogy kit kell utálni, ki a hibás mindenért, és hogy a fidesz semmiért sem hibás.
2022. dec. 6. 21:50
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik a Hajdú Péter interjú akkor inkább nézd meg a finn iskoláról szólót. Én majdnem elsírtam magam, hogy akár csinálhattunk volna egy ilyen országot is, ehelyett egy frusztrált, gyűlölködő, félfeudális rabszolgatársadalmat csináltunk. Szégyen.
2022. dec. 6. 22:34
 16/30 anonim ***** válasza:
94%

15

az nem fideszesnek való, nekik ukázba van adva, hogy a tanárokat utálni kell.

2022. dec. 6. 22:44
 17/30 anonim ***** válasza:
70%
Mikroadomanyokból van támogatva a partizzan. Valóban nehezen tudom elképzelni, hogy egy átlag proli fidesznyik támogatná saját oldali propagandaokádó csatornáit.
2022. dec. 8. 00:02
 18/30 anonim ***** válasza:
17%

Mikroadományokból :D aki ezt elhiszi az hülyébb mint a fideszesek.

Külföldről vannak penzelve, a 444, telex, partizán, HVG biztos. Főleg az USA ból.

2022. dec. 8. 01:09
 19/30 anonim ***** válasza:

"Mit szóltok hozzá hogy a ti pénzetekből Hajdú Péter kaliberű celebeket hívnak meg a műsorba?"

Elsőosztályú interjúkat készít Gulyás Marci a magyar közélet szereplőivel. Az a szomorú igazság, hogy az emberek többségének az életében a média és celebek meghatározóak. Engem egyáltalán nem érdekelnek, az én "hülye hobbim" a politika, azért is találod meg a csodás kommentjeimet ebben a kategóriában. A celebekkel készült beszélgetéseket nem is szoktam megnézni, de amikor egy-egybe belenéztem, ott azért volt szó kényes témákról, számon kérésről is, nem csak ajnározta őket.

Ha jól sejtem, a kérdező távol áll a baloldaltól. Mondjuk Gulyás Marci már nekem is túl balos. De akkor a Demeter Szilárddal, Bayer Zsolttal, Gajdics Ottóval, Zagyva György Gyulával és a HVIM vezetőivel készült beszélgetéseket ajánlom figyelmedbe!

2022. dec. 8. 07:43
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

"aki ezt elhiszi az hülyébb mint a fideszesek."

Érdekes, hogy harmadik személyben beszélsz a fideszesekről, mert a cinizmusod biztosan meg van hozzá, hogy te is az legyél. Ha nem tetszik a mikroadomány szó hívjuk előfizetésnek. Mi olyan hihetetlen abban, hogy el tudunk tartani egy youtube csatornát? Régen is eltartott az ország egy csomó előfizetéses magazint. Én személyesen több Partizán támogatót ismerek, mint fidesz-szavazót, és csak ebben a kérdésben vagy hárman írtuk, hogy mi is támogatjuk. A telexnek meg korrekt átláthatósági jelentései vannak, pontosan tudod követni, hogy honnan jön a pénzük:

[link]

A legnagyobb külföldről érkező adományuk nem az USA-ból, hanem Csehországból érkezett.

2022. dec. 8. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!