Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdekes, az origo, az m1 meg...

Érdekes, az origo, az m1 meg a többi szenny média miért nem adja le mit mondott matolcsy?

Figyelt kérdés
Talán elgondolkodna a sok birka hogy nem a németek fognak megfagyni és éhen halni hanem mi? :D
2022. dec. 5. 20:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
45%

19

Kérdező, ha nem Ausztriába mész hanem Olaszországba, Spanyolországba, Angliába, teljesen mindegy! Ha 1 fillérel sem fogsz többet keresni, de nem ebben az okádék pesszimista, agymosott társaság tagja leszel. Csak el innen. Mert lassan már egy Afrikai ország is élhetőbb lesz mint itt.

2022. dec. 6. 16:23
 22/34 anonim ***** válasza:
35%
21-es, te pl. miért vagy itt még mindig? Valami csak itt tart, ha ennyire kiforrott véleményed van, mégse léptél még le. Azt a valamit, ami eddig még itt tartott, biztos, hogy érdemes pénzzé tenni?...
2022. dec. 6. 16:26
 23/34 A kérdező kommentje:

22# Tudod mi tartott itt minket? A remény.

De a magadfajták miatt, akik éltetik ezt a rendszert gyorsan eloszlik minden hite az embernek. Az emberek a boltban napról napra számolják mit tudnak majd enni, ti meg tapsikoltok hozzá.

Leszóljátok a tanárokat akik a legfontosabbak a gyerekeink jövője szempontjából, gyűlölitek az egész világot, európát, a nőket, a melegeket, az ukránokat, a saját polgártársaitokat. És emelett a kormányotok az utolsó forintot is kicsikarja belőletek, amíg még van rajtatok bőr amit lenyúzhatnak.

2022. dec. 6. 16:34
 24/34 anonim ***** válasza:
40%

"Leszóljátok a tanárokat"

Tanár vagyok, bocsika. Hol szóltam le a tanárokat?

2022. dec. 6. 17:11
 25/34 anonim ***** válasza:
60%

22

Leírom akkor újra. Én már dolgoztam kint 10 évet Ausztriában, pusztán családi okok miatt kényszerültem haza 1 évre.

Szóval nem, nem tart itt semmi sem. Egyébként óriási tévedésben vagytok, mert ez nem a pénzről szól. A mentalitásról, hogy nincs az a mérgező közeg mint itt, hogy nem kell embereknek konzultációs íveket kapni milliárdokból úgy, hogy közben meg ott halsz meg a kórházban mert oda már nem jutott pénz. Hosszan sorolhatnám. Nem fogom, mert úgysem fogja megérteni az, aki életében még a megyetáblát sem hagyta el.

Bármely európai országban felkelsz, dolgozol, élsz mint mindenki, és nem propagandagépezet alakítja a mindennapjaid. Hagynak élni. Sőt, még kommunikálni is tudsz bárkivel bármiről, nem fog a 2. mondat után a gusztustalan politikára terelődni.

2022. dec. 6. 19:07
 26/34 anonim ***** válasza:
35%
Aki gondolkodik, nem pedig csak azért él, hogy fogyasszon, az szokott gondolkodni azon, hogy mit hogyan lehetne jobban megoldani, jobban megszervezni, stb. Ez maga a politika. Ha külföldön nem jön elő, az csak azért van, mert nem píszí. Én biztos nem akarnék olyan helyen élni, ahol nem engedik, hogy nevükön nevezzem a dolgokat. Ahol már az sem kijelenthető szabadon, hogy az anya nő, az apa meg férfi, ott valami irgalmatlan nagy baj van, nem csak akkora, mint itthon.
2022. dec. 6. 19:24
 27/34 A kérdező kommentje:
26# Vagy talán nincs okuk panaszra mert mindenki jól él. 🤷‍♂️
2022. dec. 6. 19:49
 28/34 anonim ***** válasza:
41%

26

Te komolyan ennyire bekajálod ezt a propagandát? Hány országban éltél te? Hány idegen országban dorgáltak meg, mert te azt mondtad "az anya nő, az apa meg férfi"? Ezek akkora irdatlan baromságok, a ti agyatok meg ezzel van kimosva!

Elmondanám neked, hogy egész Európában a kutyát nem érdekli ez az egész, csak a magyar kormány tolja ezeket a baromságokat, sehol sincs ez napirenden, ti meg azt hiszitek erről szól a világ :D A lőtéri kutyát nem érdekli hogy ki milyen identitású, meg ki férfi meg ki nő, egyedül a ti agyatok van átmosva, aztán elhiszitek meg konzultáltok ilyen kitalált dolgokról.

Erről pofáztam korábban, hogy b+ akármelyik európai országba elmész, aztán leülsz valakivel beszélgetni, el tudsz bárkivel bármiről beszélgetni, akár országokról is politikamentesen, ti meg ilyen baromságokat okádtok ki magatokból és erről cseverésztek egymás közt. Ilyen kitalált, színtiszta propagandatémákról. Én elhiszem, hogy pontosan ez volt a kormány célja, hogy csináljon egy ellenségképet, mert ennek a beteg idiótának muszáj mindig ellenségkép, máskülönben az ilyenek mint te elvesznének a világban, mert csak azt vagy képes elhinni amit beleadnak a szádba.

Irtózatos módon szatyorban éltek ti, és rettentő elszomorító hogy észre sem veszitek. Olyan dolgokba kapaszkodtok, ami nem is létezik és még kardoskodtok is érte. Óriási a sötétség...

Sajnos nem tudom pontosan visszaidézni, de létezik egy olyan mondás, hogy "hitesd el a fogollyal hogy szabadon él, és örökre ott marad a börtönben". Na, ha valami, ez rátok úgy illik kulcs a kulcslyukba.

2022. dec. 6. 20:02
 29/34 anonim ***** válasza:
25%
Kinek mi számít jónak... Ahol folyton azon kell aggódni, hogy mi píszí meg mi nem, nehogy kirúgjanak a munkahelyről, ott azért még ha magas is a fizetés, szerintem nem olyan jó élni.
2022. dec. 6. 20:12
 30/34 anonim ***** válasza:
41%

29

Irtózatosan ki van mosva az agyad :D

2022. dec. 6. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!