Érdekes, az origo, az m1 meg a többi szenny média miért nem adja le mit mondott matolcsy?
Nem tudom, mit adott le az M1 meg az origo, de a mandiner leadta, és hát azt is amit a balos szennymédia nem igazán hangsúlyoz:
sok szempontból bajban vagyunk, ám ez nem egyedi, hiszen egész Európa bajban van.
Semmilyen veszély, semmilyen fizetésképtelenség nem áll fenn. (...) A magyar gazdaság egyáltalán nem omlik össze”
– mondta Matolcsy György.
Ha az Orbán médiában az iagazat mondanák, már rég megbuktak volna.
Illetve ezt fordítva érdemesebb nézni...
Azért nyer orbán mindig mert a szennymédiájában félrevezeti a szavazóit
Sötétben tartja, és szarral eteti őket, mint a gombákat:D
Főlega falusi nlpesség nagyon buta és ők mindent bekajálnak amit az M' en mondanak.
Na vajon miért nem? Nem akarják hogy rossz fényt vessen királyunkra.
Matolcsy meg ha ilyeneket mond, elég hamar megy a süllyesztőbe.
Én már 1x éltem 10 évet Ausztriában, de sajnos haza kényszerültem családi okok miatt. Úgy néz ki, hogy jövő évre ez az ok megszűnik, és úgy takarodok ebből a tetvedék országból, mint a huzat. Valami borzalom ami itt megy...
Mint a néni aki mondta, hogy ő még 1 konzultációt sem bontott fel, de majd ha az unokája nagy lesz, beviszi történelemórára, hogy ilyen degenerált kormányunk volt.
És az. Az emberek meg ezt éltetik:D Konzultáljatok serényen vadbarmok, remélem ott döglötök meg mind a csodás kórházakban, a nyugdíj meg majd a konzultációs ívek lesznek.
Én pedig tökéletesen fogom érezni magam a csúnya Nyugaton, ti meg mosathatjátok az agyatokat 0-24.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!