Úgy tűnik hogy Matolcsy Soros embere?
Figyelt kérdés
Már az utóbbi időben látszódott hogy egyre több pénzük van (a 80 milliós karóra, stb), vélhetően Soros pénze.
A mai nyilatkozat után csak én gondolom hogy az egész a bal oldal lejárató kampányának a műve?
2022. dec. 5. 14:50
1/12 anonim válasza:
Ezek szerint végig ő is Gyúcsány kottájából játszott :(
2/12 anonim válasza:
Ízlelgessük miket mondott.
"Matolcsy azt is mondta, hogy az infláció nem „szankciós” vagy „háborús”, mert 2021 nyarától szökött fel az energiaárak emelkedése miatt." (Telex)
„helytelen a kormány válságkezelési stratégiája”
„az ársapkák 3-4 százalékos inflációs többletet okoznak, azonnal ki kell vezetni ezeket”
„Magyarország az egyetlen ország, amely több benzint és gázolajat fogyaszt, mint az energiaválság előtt”
3/12 anonim válasza:
Áhhh kérdező, megelőzted a pártiroda válaszát....
4/12 anonim válasza:
Matolcsy nem Soros embere, de az eltávolításban ö lesz a soros.
6/12 anonim válasza:
#5 Nem csak a dollárok gurulnak itt, gurul itt más is fideszéknél💊
7/12 anonim válasza:
A helyében elkerülném az ablakokat.
8/12 anonim válasza:
#7 Hát az ispáni korban az is divat volt, hogy a rossz uralkodónak sutty🗡️
9/12 anonim válasza:
Ajaj, kimondta az igazat. Baj lesz ebből a fidesznél. De ne tegyünk úgy se, mintha ő egy őszinte ember lenne, mert néhányszor igazat mondott.
10/12 anonim válasza:
Előző vagyok, mit is mondott pontosan? Mert már régóta válság van Magyarországon, tehát ha azt mondta, hogy válságközeli a helyzet, az nem igaz. A csődközeli igazabb lenne. Ma 19:50 vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!