Fideszesek mi a véleményetek az Uniós ársapkáról az orosz olajjal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Jónak tartjátok vagy rossznak, illetve tudtok-e párhuzamot vonni a magyar és az uniós ársapkák között?#olajár, eu, ársapka
2022. dec. 5. 09:55
1/21 anonim válasza:
Hát ha az oroszok erre azt reagálják, hogy nem fognak olajat szállítani, akkor elég nagy baklövés. (A magyar ársapkák teljesen mások, és egyik sem eredményezte azt, hogy ne szállítsanak olajat az oroszok. Nem egy kategória a kettő.)
2/21 anonim válasza:
Igen, de az amerikaira miért nem tettek ársapkát?
3/21 anonim válasza:
Nem vagyok "Fideszes", de azt már rég észrevettem, hogy az Unió is ugyanolyan kontár a gazdasághoz, mint a magyar kormány. És természetesen összejátszanak, az egész szembenállás csak egy kib@szott színjáték, mindkét félnek csak az az érdeke, hogy jó sok pénz átfolyjon rajtuk, hogy legyen mivel eljátszani a jóakarót, meg hát hogy legyen mit lenyúlni.
5/21 A kérdező kommentje:
#1, és ha a magyar benzinkutasok és boltosok azt reagálják, hogy nem fognak többé forgalmazni ársapkás termékeket vagy épp minimális mennyiségben akkor az nem baklövés?
2022. dec. 5. 10:14
6/21 anonim válasza:
5: Egy éve van benzin ársapka, én mindig tudtam tankolni. Most van egy új helyzet a finomítói kapacitások miatt, de ez más tészta.
7/21 A kérdező kommentje:
#6.. Mondta valaki hogy azonnal?
Az ilyen kommunista intézkedések mint az ársapkák, hosszú távon mindig áruhiányhoz vezetnek.. A piacgazdaság alapja a versengés, és ha ezt ilyen eszközökkel befolyásoljuk mindig ide vezetnek. Ceausescu és az összes kommunista ebbe bukott bele.. Régen sem működtek az ilyesmik és ezután sem fognak.
2022. dec. 5. 10:22
8/21 anonim válasza:
7: Egy év alatt nem volt semmi komoly probléma. És mehetne tovább is, ha nem lenen gond a finomítókkal.
9/21 A kérdező kommentje:
#8.. Attól, hogy a vállalkozók egy évig csinálják mínuszban, még nem jelenti azt hogy a végtelenségig fogják.
2022. dec. 5. 11:02
10/21 anonim válasza:
Örülök hogy ők is orbàn politikàjàt követik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!