Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Gulyás Márton jó...

Szerintetek Gulyás Márton jó műsorvezető ?

Figyelt kérdés
A Partizán műsorvezetője szerintem egész jó bár én elég komolynak látom Őt.
2022. dec. 4. 18:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

Igen, jó!

Szeretem, hogy pörgős, gyorsan vág az esze és rákérdez mindenre!!

2022. dec. 4. 20:06
 12/20 A kérdező kommentje:
Ezzel egyetértek
2022. dec. 4. 20:17
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is jó.
2022. dec. 4. 20:21
 14/20 anonim ***** válasza:
57%

Középszerű

Persze a baloldalon mindenki szuper tehetségnek tűnik mert a korpa között könnyű villogni

2022. dec. 4. 21:14
 15/20 anonim ***** válasza:
57%

Relatíve szürke egyénisége és karaktere valamint közepes kommunikációs képességei miatt sosem lesz jó műsorvezető/riporter

Persze nyilván akinek azt mondja/mondatja, amit hallani akar annak nyilván annak megszépül a jelen...

2022. dec. 4. 21:43
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Igen, nagyon jó, senki sem tökéletes
2022. dec. 4. 22:16
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Alapból igen de néhány műsora (amik kifejezetten fontosak lennének) irtózatosan rosszak. Leginkább a fideszesekkel de Gyurcsánnyal is ilyen volt. Konkrétan ott olyat tett, ami megbocsájthatatlan számomra, így eléggé kérdéses, mert alapból jó, de ahol leginkább jónak kelett volna lennie, ott megbocsájthatatlan volt.

Az a helyzet, hogy a Fideszes (és Gulyás Máront) hozzáállása miatt értelmetlen velük vitázni. MZP például leült Hollikkal "vitázni". Mi is történt? Hollik folyamatosan végig hazudozott és a propagandát mondogatta, teljesen értelmetlen volt az egész, sőt még káros is. Ha mindenre az a válasz, hogy fúúj Gyurcsány, akkor MZP minek mondjon neki bármit is? Ráadásul a nézőtérről odakiabált neki egy fideszes pali és kihozta MZP-t a sodrából, így még a propaganda is fel tudta használni, hogy mekkora rohadék MZP.

Amikor a Partizánba mentek el a fideszesek, akkor meg mocskosszájú, hazug "őrzővédő" kutyából hirtelen átmentek ártatlannak tűnő kis hazug pincsikutyába, és úgy tettek, mintha nem a hazudozás lenne a munkájuk fő része, amivel a nemzet rombolásában részt vesznek. De gyurcsánnyal kapcsolatban is kritizálták a saját nézői Gulyást, egy szó se esett 2010 előtti időkről ott meg.

Lenne értelme fideszessel beszélni, ha valaki igazán jól kérdezne és valahogy beismerésne bírná, hogy igen, hazug propagandista vagyok, aki a nemzet pusztításában részt vesz. De erre se egy Hollik vs MZP "vita" nem képes, se a Gulyás féle fideszes vita, bár ott több olyan dolog is elhangzik, ami nem nettó propaganda.

Egyesek szerint (én is hajlok rá), Gulyás megegyezett a fideszesekkel (és Gyurcsánnyal), hogy nem lesznek igazán kritikus kérdések, ők meg örömmel elmennek.

Ha a válságot elemzi a műsora, akkor mondjuk azt, hogy jól csinálja. De egy random magyar életében egy ilyen fideszessel való vitázás jó kivitelezése fontosabb lenne.

2022. dec. 5. 12:29
 18/20 anonim ***** válasza:
48%
Munkásembernek jó munkásember, de műsorvezetőnek...
2022. dec. 5. 21:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Jók a kérdései, rendesen felkészül a riportalanyaiból, csak iszonyatosan hadar, és részlehajló az lmbtq-val kapcsolatban.
2022. dec. 31. 02:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet jó egy műsorvezető aki mindenbe belekeveri a politikát lásd Barátok közt interjú.
2023. jún. 4. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!