Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oktatási rendszer és a...

Az oktatási rendszer és a tanárok elleni harc jelzi a magyar nép fejlettségét éa civilizáltságát?

Figyelt kérdés

2022. dec. 3. 17:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9 Ùj jobboldali megfejtès. Ha làtod, hogy Orbàn hazaàrulò, akkor zsidò vagy. Ami azèrt bqj, mert....?
2022. dec. 3. 19:07
 12/18 anonim ***** válasza:
29%

Közel sem.

A tanárok maguk tehetnek arról,hogy nem támogatják az ügyüket elegen.

Nem kellene szívatni az embereket diákként.

Rengeteg emberben okoztak maradandó sérüléseket a "kedves, mélyen tisztelt" pedagógusok.

2022. dec. 3. 19:16
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
207 ezer a kezdőfieztésük a tanároknak, mit akarnak még? Bőven többet kapnak, mint amennyit megérdemelnek.
2022. dec. 3. 19:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a beígért fizetésemelésekkel túl lesznek fizetve. Nem értem, mit hisztiznek még. Illetve értem, ez már politika.
2022. dec. 3. 20:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Mennyi söpredéket kotort össze a szél ennél a kérdésnél...
2022. dec. 4. 03:40
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Mivel lepontoztak az áldemokraták a 10-es válaszomért, ezért helyesbítek:

Egy fillért ne kapjanak addig a tanárok, ameddig olyan diákok kerülnek ki a suliból, mint a Blanka vagy a Lili.

2022. dec. 4. 09:04
 17/18 anonim ***** válasza:

#16, kifejtenéd, hogy pontosan mi is a problémád?

De egyébként abban igazat adok neked, hogy a tanárok téged sem buktattak meg, pedig rád fért volna...

2022. dec. 4. 11:50
 18/18 anonim ***** válasza:

17

Te is kiváló példa vagy a béremelés ellen, ha azt sem tudod, hogy a 2 hölgyikével mi volt a probléma.

2022. dec. 4. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!