Az oktatási rendszer és a tanárok elleni harc jelzi a magyar nép fejlettségét éa civilizáltságát?
Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 17:56
11/18 A kérdező kommentje:
9 Ùj jobboldali megfejtès. Ha làtod, hogy Orbàn hazaàrulò, akkor zsidò vagy. Ami azèrt bqj, mert....?
2022. dec. 3. 19:07
12/18 anonim válasza:
Közel sem.
A tanárok maguk tehetnek arról,hogy nem támogatják az ügyüket elegen.
Nem kellene szívatni az embereket diákként.
Rengeteg emberben okoztak maradandó sérüléseket a "kedves, mélyen tisztelt" pedagógusok.
13/18 anonim válasza:
207 ezer a kezdőfieztésük a tanároknak, mit akarnak még? Bőven többet kapnak, mint amennyit megérdemelnek.
14/18 anonim válasza:
Szerintem a beígért fizetésemelésekkel túl lesznek fizetve. Nem értem, mit hisztiznek még. Illetve értem, ez már politika.
15/18 anonim válasza:
Mennyi söpredéket kotort össze a szél ennél a kérdésnél...
16/18 anonim válasza:
Mivel lepontoztak az áldemokraták a 10-es válaszomért, ezért helyesbítek:
Egy fillért ne kapjanak addig a tanárok, ameddig olyan diákok kerülnek ki a suliból, mint a Blanka vagy a Lili.
17/18 anonim válasza:
#16, kifejtenéd, hogy pontosan mi is a problémád?
De egyébként abban igazat adok neked, hogy a tanárok téged sem buktattak meg, pedig rád fért volna...
18/18 anonim válasza:
17
Te is kiváló példa vagy a béremelés ellen, ha azt sem tudod, hogy a 2 hölgyikével mi volt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!