Kiverte. Na és?
Gréczy küldözgette is a képeket nőknek akiknek ez nem tetszett....
Sokan járnak qrvázni is. Na és akkor mi van? Borkain miért kellett keresztül gázolni?
Szex partikba is sokan járnak. Szájer is csak oda ment... Nem bántott senkit!
De tudom, ha baloldali akkor nincs itt semmi látnivaló, ha jobboldali akkor meg mocskos perverz állat!
Szájer nem kampányolt a melegek ellen.
Az, hogy hogyan intézte a magánéletét, ahhoz csak annyi közöd van mint hogy Gréczy hányszor veri ki naponta
Ez a kérdés hogy maradhat fent, amikor a Hegedüs Zsuzsás kérdések közül az összeset törölték?
Értem, hogy ott található kárörvendés(nem ok nélkül), meg megosztóbb mint ez. De nem érzem fairnek.
Nem groteszk, amikor az ellenzékiek röhögik Szájert, hogy homokos?
Gréczy fotói meg nem érdekelnek. Ezen csak azok rugóznak, akik otthon kiverik rá.
A melegeknek alapvetően nem az a bajuk hogy nem házasodhatnak, hanem hogy leköpik őket az utcán.
Házasságra semmi szükségük nincsen. Ezt csak a mainstream adta a szájukba.
Attól, hogy nem házasodhatnak még ugyanolyan boldogan élhetnek mint bárki más
#18.Házasság több mint egy papír.
Rengeteg kedvezménnyel jár.
A melegek továbbra is csak küzdelmek árán fogadhatnak örökbe gyereket.
Igazából 21. században elég ciki az országra nézve hogy nemi identitás szerint határozzuk meg a jogokat.
Szerintem sok gyerek össze tenné két kezét ha normális melegpár nevelné inkább őket, mint valami alkoholista heteró vagy intézetben szülő nélkül.
Utóbbiakból elég erős teher lehet a társadalom számára...
Hozzátéve, engem abszolút hidegen hagy az egész meleg téma heteróként, de nehezen tudok szó nélkül elmenni az mellett, hogy sokan úgy veszik mintha feltűnési viszketegségük lenni csak, amúgy meg alapvető jogokban hátrányt szenvednek heteró társaikkal szemben.
19
A melegeknek inkább azon kéne gondolkodni, hogy egy táborba akarnak-e egyáltalán olyanokkal tartozni, akik a gyermekvállalás és a házasság ellen agitálnak még a heterok körében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!