Mikor jön el az a pont, hogy az embereknek elege lesz a baloldal viselkedéséből amit pl kint Brüsszelben művelnek a magyarok ellen dolgoznak?
"Aha, tehát ha én azért kampányolok, hogy te csak 5 év múlva kapd meg a fizetésed ami neked jár ne minden hónapban, akkor én igazából nem az ellen kampányolok hogy ne kapj pénzt, addig meg táplálkozz napfényből, ugye?"
Az európai uniós források és az én fizetésem egy ici-picit máshogy működik. A kormány "fizetése" az adó, az európai uniós források csak plusz támogatások, ráadásul célzott projektekre kapjuk őket. Vannak olyan uniós országok amik többet fizetnek be mint amennyit visszakapnak, a példáddal élve akkor ők már csődbe is mentek, hiszen nincs "fizetésük"?
Ráadásul az EU nem csak gondolt egyet és meglépte, ez már lassan egy évtizede húzódó probléma, és a fidesz egész eddig nem volt hajlandó semmit sem tenni az ügyben. Meg lehetett volna előzni ezt a herce-hurcát évekkel ezelőtt, ha a fidesz fellépett volna a rendszerszintű korrupció ellen.
" ... tehát ha én azért kampányolok, hogy te csak 5 év múlva kapd meg a fizetésed ami neked jár ne minden hónapban, ... "
... ami munkát én nem végeztem el 5 (valóságban 13) éven át ...
(folytasd innen kérlek, csak hogy ne maradjanak ki fontos részletek)
A pénzek járnak nekünk és pont. Ezek tények.
Azok is tények, hogy nyakatekert indokokkal gátolják ezeket a kifizetéseket csak azért mert Orbán van hatalmon és ez nem tetszik nekik, hogy nem tudják dróton rángatni úgy ahogy tudnák a balos csürhét.
"tényleg ezt hiszitek, hogy a Fidesz költi el az összes EU-s pénzt?? "
A NER-tagok. És igazad lehet. 5-10%-ot talán szétcsorgatnak, hogy a hozzád hasonló szemellenzősök azzal tudjanak "érvelni", hogy nem az összeset...
"Aha, tehát ha én azért kampányolok, hogy te csak 5 év múlva kapd meg a fizetésed ami neked jár ne minden hónapban, akkor én igazából nem az ellen kampányolok hogy ne kapj pénzt, addig meg táplálkozz napfényből, ugye?"
Tehát te most arról beszélsz, hogy a fidesz azzal zsarolja az EU-t, hogy azért nem ad a tanároknak 12 éve normális bért, mert most, 2022/2023-ban nem jön pénz az EU-tól? Ha a fidesznek 12 év nem volt elég a tanárok bérének rendezésére, akkor szerinted van egyáltalán akarat erre. Illetve: szerinted a tanárok engedetlensége csak és kizárólag a pénz kérdése miatt van? Tényleg kötelező hülyének lenni, ha fideszes valaki? Nem tudom, hogy így van-e tényleg, csak ezt tapasztalom.
Nem veszitek észre a szemellenzőtökkel, hogy TI vagytok azok akiknek ki mosta az agyát a baloldali propagandamédia.
Elég ránézni azokra az önkormányzatokra amiket a baloldal átvett 2019-ben , egyből lezüllesztették őket, a pénzt meg kilapátolták a haverokkal.
"A pénzek járnak nekünk és pont. Ezek tények."
Mindig kifelejtesz apró részleteket. Ezért van problémád a dolog megértésével. Helyesen így hangzik a megállapításod:
A pénzek járNÁnak nekünk, ha megvalósítottuk volna azt, amit vállaltuk értük cserébe és pont. Ezek tények.
Mindent teljesítettünk de ahogy mindent kipipálunk akkor kitalálnak 5 újabb dolgot, szándékosan csinálják ezt.
Lassan ott tartunk, hogy az lesz majd a követelés, hogy majd akkor lesz pénz ha az általuk dróton rángatott balos moslék kerül kormányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!