Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet, hogy a Fidesz...

Hogy lehet, hogy a Fidesz népszerűbb, mint az országgyűlési választások előtt? Mi jót tettek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 16:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát, a közvéleménykutatások szerint pedig 65 százalékon áll, ami szerintem nagyon durva:|
2010. szept. 30. 19:03
 12/17 anonim ***** válasza:

sok ilyen közvélemény kutatást lepénzel a Fidesz csak hogy azt lássa a többi párt mennyire jó még most is.

Mi környékünkön is lelett tépkedve összes Fideszes,MSZP-s plakát.(Miskolc)

2010. szept. 30. 19:27
 13/17 anonim ***** válasza:

a plakáttépkedést, 10 ember is simán megcsinálja.

Az nem oszt nem szoroz.

2010. szept. 30. 19:44
 14/17 anonim ***** válasza:

"hát, a közvéleménykutatások szerint pedig 65 százalékon áll, ami szerintem nagyon durva:|"

Az miféle közvéleménykutatás lenne, ha mondjuk a kérdezőbiztosoknak meghagynám, hogy mondjuk csak olyanokat kérdezzenek, akik fehérfűzős bakancsokat viselnek?

Vagy csak öregeket?

Lenne nagy hápogás...!

Szal, ne bízzunk a "közvleménykutatás"-ban vakon!

2010. szept. 30. 20:45
 15/17 anonim ***** válasza:

"Fél napig tartott őrizetben a rendőrség egy etyeki idős asszonyt, akit egy választási plakát letépése közben értek tetten szerdán. Komlón pedig egy egész városrészben letépkedték a Fidesz-KDNP jelöltjének plakátjait."

Mert mszp-s falvak.

2010. szept. 30. 23:23
 16/17 anonim ***** válasza:

jó kis topik ez, engem is érdekelt, és ltom is az egymosottak válaszát

tönkre akart tenni minket az imf

van már külpoitika

és egyéb frázisok, hazugságok

persze nekik nem

ők ezt HISZIK

a fideszben bízni ugyanis HIT kérdése kedves kérdező,

én most ezek után így látom

2010. okt. 1. 12:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Szóóval, amit mondanak, hogy a fidesz csinált, az agymosás. Hmm, jól lehet így vitatkozni. Aki bármit felhoz, az agymosott, és nem tudja. Te aztán tudsz érvelni, grat!

De tudod mit: szerencsére nem tőled függ. Szóval morogj nyugodtan, amennyit jólesik. Hajrá!

2010. okt. 1. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!