Hogy lehet, hogy a Fidesz népszerűbb, mint az országgyűlési választások előtt? Mi jót tettek?
sok ilyen közvélemény kutatást lepénzel a Fidesz csak hogy azt lássa a többi párt mennyire jó még most is.
Mi környékünkön is lelett tépkedve összes Fideszes,MSZP-s plakát.(Miskolc)
a plakáttépkedést, 10 ember is simán megcsinálja.
Az nem oszt nem szoroz.
"hát, a közvéleménykutatások szerint pedig 65 százalékon áll, ami szerintem nagyon durva:|"
Az miféle közvéleménykutatás lenne, ha mondjuk a kérdezőbiztosoknak meghagynám, hogy mondjuk csak olyanokat kérdezzenek, akik fehérfűzős bakancsokat viselnek?
Vagy csak öregeket?
Lenne nagy hápogás...!
Szal, ne bízzunk a "közvleménykutatás"-ban vakon!
"Fél napig tartott őrizetben a rendőrség egy etyeki idős asszonyt, akit egy választási plakát letépése közben értek tetten szerdán. Komlón pedig egy egész városrészben letépkedték a Fidesz-KDNP jelöltjének plakátjait."
Mert mszp-s falvak.
jó kis topik ez, engem is érdekelt, és ltom is az egymosottak válaszát
tönkre akart tenni minket az imf
van már külpoitika
és egyéb frázisok, hazugságok
persze nekik nem
ők ezt HISZIK
a fideszben bízni ugyanis HIT kérdése kedves kérdező,
én most ezek után így látom
Szóóval, amit mondanak, hogy a fidesz csinált, az agymosás. Hmm, jól lehet így vitatkozni. Aki bármit felhoz, az agymosott, és nem tudja. Te aztán tudsz érvelni, grat!
De tudod mit: szerencsére nem tőled függ. Szóval morogj nyugodtan, amennyit jólesik. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!