Olvastam, hogy Magyarország közel 100 milliárd forintot ad Ukrajnának, miközben béremelésre és adócsökkentésre meg nincs idehaza pénz. Erről miért nem tartanak népszavazást? Értem, hogy Ukrajnában háború van, de miért nem fontosabb a magyar nép?
Kérdező
A kérdés szempontjából MOST lényegtelen ki lenne kormányon. Négy fejű macskapárt , finesz ,vagy kinek mi a kedvence(én mindet...rű..lem)
Ez most nem kormány vagy párt függő dolog .Kereken 178 millió eurót ki kell fizetnünk Ukrajnának.
#5. jól írta az adatokat.
Ezt a 178 millió eurót kötelesek vagyunk kifizetni(bárki lehetne kormányon) annak is ki kellene fizetnie.
Ugyanis az EU parlament, bizottság, és tanács felfoghatatlan összegeket "szavazott" meg meg Ukrajnának. Ha ezt az összeget (178 millió euró) nem fizetjük ki--- lényegtelen ki lenne kormányon-- akkor Magyarország nem kapná meg az 5,8 MILLIÁRD eurós! visszatartott EU pénzt. Tudom szétosztják úgy is:) Mindegyik párt lefölözné rendesen, hiú ábránd ,hogy nem.(EU bizottság elfogadta , tanács elvileg dec.6-12.között dönt arról hogy megkapjuk-e jövőre az 5.8 milliárd eurót)
Olyan összegeket szavaztak meg Ukrajnának amire szerintem az EU összes országának sincs, se arany sem semmilyen fedezete(kivéve az ország tényleges földterülete..stb).Kamu fiktív pénz, amit ennek ellenére vissza kellene fizetni azoknak a bizonyos "bankoknak". Erre véleményem szerint, egyetlen tagország sem képes, lásd jelenlegi, és becsült recesszió. Nyugodtan kirakhatná bármelyik ország (még a "nagy" francia vagy németország vagy a már nem EU egybesült királyság) is a ,csőd, eladva, zárva táblát. De már régen el van adva Európa csak most jobban látszik.
Nem értek hozzá annyira mint a szakértők. Biztos tévedek, ez csak saját vélemény. Minden gond megoldódik valahogy-valamikor.
Ha nem, akkor jön az államcsőd és él az ország a nemzetközi valutaalap meg a világbank lélegeztetőgépén, mint mi tettük egykor. Vissza lehet fizetni ezt, és azért ez nem akkora összeg, amibe a nyugati világ gazdasága belehalna. Nem euró ezermilliárdokat adnak hitelbe, csak 178 millió eurót. Ez a jelenlegi ukrán GDP a 0,089%-a, a teles államadósság pedig a GDP valamivel több mint fele. Csepp a tengerben mondhatni.
Az hogy a többi ország önszántából mennyi valós adományt folyósított Ukrajnának, az a szuverén dolguk és joguk, és azt visszafizetni sem kell.
Az a 178 millió euró amit nekünk kell fizetni egy csekély összeg.
Jövő év január közepétől csak Németország HAVONTA 500 millió eurót fog küldeni [Ukrajnának]. Ezt a kimondhatatlan végösszeget a németek "hitelből és külön adó" bevetetéséből finanszírozzák:) :) (már csak lélegeztetőn tartott iparral megtehetik)
"Ukrajna" jelenlegi termőföldjének több mint 50°% az Amerikai egybesült államok tulajdona --vagyis papíron nem-- hanem a Monsanto és társai kezében van. (ugyanaz). Iparának jelentős része úgyszintén "nagyon kedves" emberek kezére került. "Ukrajna" fizetésképtelen ezt Államcsődnek nevezik.(Ott nem. 2 évig nem kell fizetnie semmit, mint a jó kocsmában)
Ha "Ukrajna" vissza akarja szerezni termőföldjét és iparát azt csak Államosítással tehetné meg, az pedig pontosan tudható mivel járna.
Az egy másik megszállást eredményezne. Usa nem szereti ha elvesznek tőle valamit.
És az már "legálisnak" lene nevezve.
Papíron létezik már csak az az ország. És lehet hogy ,papíron meg is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!