35-ös!
Ti vagytok azok, akik évről évre próbáljátok elhitetni az emberekkel, hogy a fehér-keresztény-hetero embereken kívül mindenki csúnya és gonosz. Mi ez, ha nem frusztráltság? :)
Nácik: Megsértődnek mert nácinak nevezik őket, azt mondják ez nem érv.
Szintén nácik: libsi, szélsőbalos, kommunista zzidó vagy, akit a háttérhatalom és az USA irányít, és nem mellesleg te vagy az igazi náci!
Amúgy nekem mindegy hogy hívják a Mi Tanyánkosokat, azért nem támogatom őket, mert embertelen és erkölcstelen törvényeket és politikai döntéseket hoznának és ezenkívül összeesküvés-elméletekre akarnak politikát építeni, plusz olyan dolgokért bélyegeznek meg másokat, amiről nem tehetnek (származás, szexualitás). A politikai ideológia nem veleszületett dolog, így azért jogosan lehet felelősségrevonni valakit (pl.: a nácizmusáért.)
38-as!
Tipikus tagadás. Konkrétan saját magad köpöd szembe, amikor ilyeneket kijelentesz, holott az általatok kedvelt közösségi fórumokon, blogokon szinte csak olyan tartalmak és hozzászólások találhatók, amit fent kifejtetem.
Ti eldöntöttétek, hogy náci vagyok és oda se figyeltek semmire, amit írok, csak gépiesen ismételgetitek, amire a gazdáitok idomítottak. :D A nagy intellektuális értelmiség. :D Nem ártana szétnézni egy BLM közösségben, aztán osztani az észt a nácizmusról.
41 Kis hazug. Az előbb még azt állítottad, hogy szerintünk a hetero fehér keresztényeken kívül mindenki rossz, most meg már csak a cigányokat veszed elő, mintha ez ugyanaz a kérdés lenne. Tehát aki nem áll ki a késelős bálványaitok áldozatai ellen, az náci. :D
Mert a szélső baloldalról nézve már a politikai közép is jobboldalnak tűnik, aki pedig a középtől kicsit is jobbra van, az már náci-fasiszta szerintük...
😌😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!