Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi Hazánkosok! Hány gyermekete...

Mi Hazánkosok! Hány gyermeketek van?

Figyelt kérdés
Folyamatosan amiatt sírtok, hogy a cigányok száma rohamosan növekedik, közben még 30 évesen is Nagy-Magyarországos takaróban alszotok a szüleitek házában.

2022. okt. 4. 11:41
A kérdező szavazást indított:
Nincs gyermekem
1
2
3 vagy több
19 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
nekem 8 van.
2022. okt. 4. 11:43
 2/13 anonim ***** válasza:
63%

Engem is érdekelne egy felvilágosult narkós-haladó válasza az alábbi kérdésre:

Ha a népességfogyás megállítása, csak pénzkérdés, akkor Nyugaton miért nem használják a farkukat arra amire való? Hiszen ott sz*rásig van lóvé, mégis fogynak. Nem várok kiértékelhető választ. Üdv: egy 2 gyerekes.

2022. okt. 4. 12:14
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
2 Gyereket vállalni minden fejlett országban sok pénzbe kerül, és nagy anyagi "megterhelés", nem csak nálunk
2022. okt. 4. 12:26
 4/13 anonim ***** válasza:
51%

3

Akkor Németországban egy muszlim miért átlag 3 gyerekkel rohangál, egy német meg jó esetben 1 gyerekkel?

2022. okt. 4. 12:29
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
#4: Csatlakozom 3-hoz: Afrikában pl. elég gyakoriak az 5-6 gyermekes családok.
2022. okt. 4. 12:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

#4 Mert aki csóró, az általában sokkal kevésbé tud hosszútávon gondolkodni, nem szokásuk. A gyerek meg majd csak túléli valahogy, nyilván olyan ember is lesz belőle.

Szóval jó ha minél jobban elszegéynednek a fehér emberek, mert akkor majd ők is elkezdik kifelé tolni a babákat ezerrel.

2022. okt. 4. 12:46
 7/13 anonim ***** válasza:
39%
1000
2022. okt. 4. 13:53
 8/13 anonim ***** válasza:
18%

A Mihasznák nem szeretnek példát mutatni, hanem neked, nekem és másoknak szeretnék megmondani, ki mit csináljon.

De amilyen erőszakos banda, fel kell készülnünk rá, ha magukhoz ragadnák a hatalmat, mint a nácik annó.

Úgyhogy én hirdetést készülök feladni moldvai román lapokban, hátha én is kapok egy kis Mărioarát, mint Bohóczkaki, aki lefial nekem három félromán kölyköt, hogy aztán én legyek a nagy fajmagyar, háromgyerekes őstulok, aki t a többi debil mellveregető a pajzsán hordoz.

Sajnos nekem valóban magyar, történelmi családnevem van, de megváltoztatom tótra, csak, hogy utána megint megváltoztassam mondjuk vitéz Magosdévavárai Lászlóra!

Aztán fehér lovon belovagolunk az országgyűlésre - én és a fiam, Gróf Magosdévavárai Ghiță!

:-))))

2022. okt. 4. 13:54
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

6

De akkor a hazai demokraták érvelése nem igaz. Mindig, minden nap azzal jönnek, hogy egy átlag magyar milyen csóró, és ezért van kevés gyerek. Utána rákontráznak, hogy az átlag német milyen gazdag. Akkor most az van, hogy egy német olyan csóró, hogy nem tud bevállalni 2 gyereket? Kezdem unni, hogy minden amit mondanak, egy logikai bukfenc.

2022. okt. 4. 14:32
 10/13 anonim ***** válasza:
47%
Teljesen mindegy! Attól nem lesz jobb vagy rosszabb a párt hogy a választóinka a 0,1% megtudod hogy hány gyerekük van!
2022. okt. 4. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!