Több tanárt kellett volna kirúgni hogy az oktatási rendszer ellen tüntettek?
Be kéne szűntetni bizonyos szavakat használni, mint példáúl a tanár, iskola és diák és minden probléma megoldódna:
Nem kell kirúgni őket, ne aggódj. XD
Szerintem januárig, vagy januárban, SOROZATOS, AZONNALI HATÁLYÚ felmondások várhatóak.
Helyes.
A belügyér meg ültesse be szépen a zsarukat a katedrákra.
Jó szórakozás lesz.
Ha nem trollkodás / provokáció a kérdés, hanem tényleg beszélgetni szeretnél erről...
"Nekik nem is szabadna politizálni"
Ezzel vitatkoznék, meg is mondom miért. A polgári létnek az a lényege, hogy a polgárság egy független csoport, aki a közéletben aktív és békésen ki is áll magáért. Ha van a tanároknak egy ügyük, mégpedig hogy a minimálbér környékén keresnek, holott a társadalom számára fontos munka a gyerekek nevelése, akkor miért ne állhatnának ki érte? A diákoknak is jó példát mutatnak, hogy nem az a helyes út, hogy lehajtott fejjel mindenbe beletörődsz és örülsz a morzsáknak, amiket eléd szórnak.
Akkor nem kellene politizálnia egy tanárnak, ha mondjuk a történelmet nem objektívan tanítja, és meg is buktatja azt, aki nem az ő verzióját mondja vissza.
Én rájöttem a megoldásra:
az összes tanárnak fociedzőnek kellene lennie és minden meg lenne oldva ebben az országban 20 évig...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!