Magyar baloldal milliárdokat kapott az USA-ból annak érdekében, hogy amerikai befolyással bíró kormányunk legyen, ez nem zavarja a baloldali szavazókat?
Ha pl. az derült volna ki, hogy Orbán Viktor Kínából kapott milliárdokat a választás megsegítésére, akkor már kéksapkás békefenntartók lennének az országban!
Micsoda pocsék emberek ezek a balos politikusok?
Hogy teheti ezt valaki a hazájával?
Az összefogás politikusai mind tagadják hogy tudtak a pénz létezéséről. Akkor hogy is van ez ?
MZP kimutatja hogy mire költötte a többiek pedig meglepődve csodálkoznak. Szóval itt valami nem kerek.
Van itt a közelben olyan kormány aki amerikai pénzből egy noname ügynök vezetésével működik… sikerült is háborúba keverje az országát. Igen ő Volodimir Olekszandrovics Zelenszkij Ukrajna elnöke.
Eladta az országát és jelenleg éppen a középkorba bombázza vissza őket az orosz föderáció…
Kifejtenéd hogy keverte háborúba Ukrajnát?
A ruszkik már akkor elcsatolták a Krímet mikor Zelenszkij még csak a tévében bohóckodott.
23-as, te nem érted az ő "logikájukat"!
Zelenszkij megtámadtatta magát az oroszokkal.
Az ukrán nép meg bombáztatja, rakétáztatja magát, megfagyasztatja magát sötét, fűtetlen lakásaiban, direkt rosszaságból! Nem is gondolnak a magyarok rezsiszámláira közben a szemetek! Csak vacognak ott önző, gané módon!
Azért mert nekik ez a pássziójuk, hogy szeretnek megtámadva lenni, itt minden drágább lett!!!
És mitű lett drágább? Hát a szankcijóktú!
Azelőtt ojjan, de ojjan olcsó volt, hogy a kormányunk kénytelen volt már a háború előtt ársapkát rakkni a benzinre s az alapélelmiszerekre, nehogy oda jussunk, hogy a benzinkút fizet a tankolásért nekünk!
Nem lehetett már máshogy kezelni az olcsóságot, csak az árak befagyasztásával a kampányban!
Az igaz mondjuk, hogy a gáz árát is emelte Putyin - de csak mert előrelátó, bölcs vezető (és jóságos, keresztényi - ezt majdnem ki is hagytam!) és ő már akkor tudta, hogy a gonosz Nyugat majd szankcijóskodni fog, mielőtt még kirobbant volna a háború! Arról ő nem tehet, hogy jövőbelátó vátesz!
És az ukrán népnek is fel kellene már végre fogni, hogy ő nem létezik!
Én nem is tudom, hogy nem bírják belátni??? Én ha nem léteznék, kutya legyek, belátnám! Nem pattognék itt olyanoknak, akik meg léteznek!
Nincs is nyelvük, mégis ráerőltették az oroszokra az iskolákban!
Hát hogy lehet ilyet csinálni??? Nekem ha nem lenne saját nyelvem és oroszul beszélnék, biztos nem erőltetném rá az oroszokra, hogy ők is oroszul beszéljenek!
Hát hol élünk?!
Üdvözlettel: özv. Halpakker Ubulné Jolánda, CÖF-aktivista, a Báró Eötvös József Polgári Kör czímzetes cselédszakaszvezetője.
Ha ukrajnában éltél volna az elmúlt 10 évben orosz nemzetiségű kisebbségként nem lenne ekkora arcod.
Látod, 23-as, megmondtam! Leírta a 24-es is!
"Az ukránok meg azóta zaklatják a kisebbségeket amióta ukrajna létezik."
Az ukránok, dacára, hogy egyáltalán nem léteznek, ők is oroszok, elnyomták a kisebbségeiket, akik viszont léteznek - és ráerőltették a saját, színtiszta orosz nyelvüket a hozzájuk hasonlóan orosz kisebbségre Ukrajnában!
Hát ha ez nem ok hidegvérrel legyilkolni százezreket, akkor - kérdem én - MICSODA???
Az oroszok megpróbáltak mindent, hogy megakadályozzák a saját támadásukat! Jóságos türelemmel magyarázták az ukránoknak, hogy értsék már meg végre, hogy nem léteznek, és ne erőltessék tovább szegény kisebbségeikre az orosz nyelvüket! De különösen az oroszokra ne - milyen dolog már a saját anyanyelvét is erőszakkal tukmálni valakire???
Elmondták szépen egyszer, kétszer, százszor - de a legendás orosz türelem és jámborság is elfogy egyszer!
Még utolsó percben se akart támadni Putyin atyuska, csak felvonultatta oda a hadsereget a határra egy kis ijesztésnek, de megmondta tisztán, hogy ő aztán támadni SOHA! - hát nem is az a fajta erőszakos ember!
És ő ugye sosem hazudna, tudjuk. Hát keresztény, vagy mi a szösz! Nem judeolibsi!
De hát ahogy állomásozgattak, táborozgattak, rúgták a labdát a kellemes februári napsütésben a félmeztelen katonalegények - hát mit lát a jóságos elnök úr hirtelen???
Hogy ezek az ukránok csak nyomogatják elfele a kisebbségeiket, csak erőltetgetik rájuk az orosz nyelvüket, csak nem értenek a kedves szóból!
Hát mit volt mit tenni, kiadtaba tűzparancsot, szegény bakák úgy meg is lepődtek, hogy még a labdát is átrúgták a szomszédba véletlenül - hát annak meg utána köll menni, nem igaz? Ott csak nem maradhat!
Hát mondanom se kell, az ukránok azt se akarták visszarúgni nemlétükben, így indult a háború!
Putyin atyuska pedig megmérgelte magát és így szólt:
"A saját eszközükkel vágok nekik vissza! Ha ők bántják a kisebbségeiket, én is az enyémeket, válaszul!"
Így lett, hogy az orosz seregbe 90%-ban kisebbségeket kényszersoroztak be meghalni a fronton, hadd lássák az ukránok, milyen csúnya dolog rosszul bánni a kissebbségekkel!
Azóta is halnak, ha meg nem sebesültek!
Ha az ukránok létező nép lettek volna, az én mesém is tovább tartott volna. Szép álmokat gyerekek! És ne feledjétek: szavazzatok a Fideszre! És éljetek boldogan, amíg meg nem haltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!