Nem, senki sem hiszi ezt el. Magukat akarják szerintem mentegetni, de “balul” sült el.
2022. nov. 22. 15:57
2/9 anonim válasza:
Nem vagyok összefogás szavazó. Még mindig jobban zavar, hogy döbrögi az ÉN pénzemből kampányol!
2022. nov. 22. 15:58
3/9 anonim válasza:
#1 Ahogy szokott történni.
Nagy a lendület, nagy a hangerő, aztán szembe jön a valóság, mint Áginak a vasajtó. :)
2022. nov. 22. 15:59
4/9 anonim válasza:
Hogy tűnhetett volna föl? Nekem sem rémlik, hogy olyan k*rva nagy kampányt vitt volna MZP. Az előválasztás az költséges volt, de azt még a pártok összedobták.
Egyáltalán el lett költve az a 1,8 milliárd?
2022. nov. 22. 16:05
5/9 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy mennyire együgyűek a kormánypártiak. A külföldi támogatások, amelyek mellesleg törvényesen lettek elköltve, zavarják, míg az, hogy a kormány ennek sokszorosát költötte el kampányra a saját pénzükből, az nem. Bár végül is miért is zavarná, hisz elérték amit akartak, hatalmon tartották őket.
2022. nov. 22. 16:29
6/9 anonim válasza:
A fideszes birka népségnek nem tűnt fel hogy több százmilliárdos pénz amit orbánék elosztogattak és utána összedőlt miatta a gazdaság?
2022. nov. 22. 16:46
7/9 anonim válasza:
Sokkal izgalmasabb, hogy a magát a magyar családok védelmezőjének kikiáltó hazudós orbánista párt szépen megszavazta a "lex megdöglesz" törvényt.
Szóval most már csak akkor fordulhat bárki az államhoz, ha más már nincs.
Kinek mit intéz a kormánya.
2022. nov. 22. 16:55
8/9 anonim válasza:
Hogyne lett volna elköltve, már nyoma sincs.!
2022. nov. 22. 19:36
9/9 anonim válasza:
Nagy a libsi sivítás, tehát nagy baj van a rendszerben, sokan fognak bukni közülük ha feloldják a nyomozás titkosítását és nyilvánossá teszik mit találtak a külföldről küldött pénzek körül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!