A orbán kormány gyenge?
10:21
Oké, lássuk, hogy szavazott a magyar baloldal.
Tehát a fidesz a sokadik kétharmados többséggel a hátuk mögött - ami korlátlan hatalmat jelent - is lényegében egy kormányzóképtelen párt, csekély érdekérvényesítő képességgel. Ellenben a baloldalon erős kormányzóképes pártok vannak.
Ez az egyik lehetőség, a másik, hogy az uniós pénzek visszatartása miatt a felelősség mégiscsak a fideszé.
Ezek ilyen orbánista baromságok, gondolom 70 fölötti IQ-val senki sem veszi komolyan (igazából el sem tudom képzelni azt az elmeállapotot, amiben őket komolyan veszi valaki).
Egyetlen bővített mondaton belül képesek kétszer ellentmondani önmaguknak. Én még soha senkit olyan gátlástalanul, következetlenül és folyamatosan hazudni nem hallottam, mint a fideszeseket.
Teljesen mindegy, van-e logika benne, teljesen mindegy, hogy öt perce még az ellenkező állítást hazudta (és egy harmadik lenne az igazság), minden mindegy, csak manipulálni lehessen a tömegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!