Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Továbbra is támogatnád Orbán...

Továbbra is támogatnád Orbán Viktor miniszterelnökurat, ha egy olyan helyzet teremtődne, hogy csak LMBTQ propagandával mentheti meg az országot az államcsődtől?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk, csak egy lmbtq szervezettől tudnánk úgy hitelt felvenni, hogy talpon maradjon az ország, de cserébe kötelezővé tennék az lmbtq fogyasztását, vagyis, tankoláskor, vásárláskor, a csekkek befizetésekor be kellene mutatnod, hogy mennyi Netflix és Disney Plus sorozatot fogyasztottál?

-A Barátok Közt nem ér-

2022. dec. 1. 07:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
CSak ha lemászik az ereszcsatornán a Józsi után
2022. dec. 1. 10:01
 22/25 anonim ***** válasza:
Továbbra SEM támogatnám.
2022. dec. 1. 10:43
 23/25 Alex Fly ***** válasza:
Akkor sem támogatnám azt a mocskot.
2022. dec. 1. 11:07
 24/25 anonim ***** válasza:
2-es, bocs, csak most láttam. Igen, az lettem tőle.
2022. dec. 1. 12:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Nagyon kretén kérdés, de mivel nem akarom, hogy a gyerekem pedofil-transzvesztita érzékenyítő órákon essen át, így akkor sem szavaznék meg ilyet, ha az életem múlna rajta. Inkább legyen a gyerekem halott, mint egy aberrált, torz lelkű és szeméyiségű valaki, akit "they"-nek kell szólítani és azt se tudja merre van előre.
2022. dec. 2. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!