Mi a véleményetek arról hogy Bohár Dániel szerint a baloldal már háborúzna?
:DDDDDDD
"Háborút akarnak hogy így buktassák meg az Orbán Kormányt" Mivan? Xd és még is hogy?
"de én inkább az érvelésben hiszek, mert európéer kultúrembernek tartom magam, aki nem erőszakkal próbál érvényesülni, mint egy intézetben nevelkedett hülyegyerek. :)"
Hm. Kemény érv.
"de én inkább az érvelésben hiszek"
Tudjuk, amik kimerülnek a "hagyomány" szó szajkózásában, és végeredményben mindig oda futnak ki, hogy a Te egyéni ízlésednek nem tetszik.
#29 "csak mert nem bírod elviselni, hogy kormánypárti "
Bohár Dániellel nem az a baj hogy kormánypárti, hanem hogy aljasan hazudik: [link]
Az ilyen férgek nem is tudom hogy tudnak egyáltalán aludni
#29 nyugi élőben is beszóltam neki az említett hídfoglaláson, hogy minket soros fizet ám, de nem nagyon akart visszaszólni, látszott rajta hogy nem a komfortzónája 🤭
Bár nem nézem az ollózott videoit, lehet hogy bekerültem valamelyikbe.
Amúgy az egyik arc rendesen kioktatta, öt percen keresztül köpni nyelni nem tudott a kisgyerek, akkor se nagyon tudod mit válaszolni.
Én nem akartam kivenni a fogát te ostoba komcsi, mutasd màr hogy hol írtam ilyet? Én azt szeretném hogy ha magatok fajta támadna meg engem/minket.
Még egyszer írom, szájer József :)
#34:
"Én nem akartam kivenni a fogát te ostoba komcsi, mutasd màr hogy hol írtam ilyet? Én azt szeretném hogy ha magatok fajta támadna meg engem/minket."
"Pohár Danika egy fospermet kis b-zi, bár egyszer találkoznék vele, két minimum 8 foggal kevesebbel menne haza, nekem meg lenne egy autentikus trófea-nyakláncom :D"
(Idézet tőled, te szerencsétlen!) :)
"Még egyszer írom, szájer József"
Tehát ezek szerint minden nős családapát le lehet b*zizni, mert Szájer... Akkor apád is homár, a nagyapád is homár, meg még pár milliárd ember a Földön... Ritka nagy barom vagy, öreg!
Annak meg kifejezetten örülök, hogy Bohár ennyire fel tudott téged dühíteni (ez a specialitása, kérdezd csak meg Demszkyt, vagy Simicskát). Úgy tűnik, a te idegrendszered még az övékénél is gyengébb... :D
#36 Mindig jó mérőszám, hogy mennyire idegesíti fel őket valami. Minél hangosabban vicsorognak, nekünk annál jobb és annál fontosabb volt, hogy megtörténjen.
Ha valamit nem köpködnek azonnal megnézem nincs-e benne valami hiba ami miatt mégis rosszul járnánk vele. :)
"#36 Mindig jó mérőszám, hogy mennyire idegesíti fel őket valami."
Ezt így vicces olyanoktól hallani akik szerint az évi 1 melegfelvonulás "provokáció". XDDDD
#36 hát ezt benézted mert azt nem én írtam te ostoba komcsi, még a pipák száma se egyezik 🤣 te ennyi ésszel ugye fideszes vagy? Ja igen!
Ahogy írtam találkoztam danikával a bözsi hídon, ott somfordált az egyik diáktüntetésen a színpadtól száz méterre, simán odamehettem volna beverni a pofáját, de az sportszerűtlen lett volna, na meg fel se dühített. Ha feldühített volna, akkor már nem lenne az élők sorában, én pedig a dutyiban.
Ahogy írtam már előző hozzászólásomban, hogy azt állapítottam meg, hogy milyen kisgyerek, pedig videon komolyabbnak látszik, és beköszöntem mikor kameráztak, hogy "gyuribácsi fizet minket, bizony!" 😅
Szájer józsi példa rátok, elvtelen, gerinctelen, bort vedelő, vizet prédikáló hulladékokra.
Szájer József megírta a meleg ellenes alkotmány, miközben saját pályára játszott 🤣
Ha nem lett volna ilyen álszent, akkor senkit sem érdekelne a melegsége a fideszeseken kívül. A prostikkal kapták volna rajta kokózva mint borkait, akkor is ugyanez lenne.
Gyakori hogy az erős homofóbok látens homoszexuálisok, így aztán a fideszeseknél gyakoribb a dolog, de eddig csak szájer bukott le. Mondjuk jól csinálta mert azt mondják hogy ő már nagyon régóta a fiúkkal dolgozott a bányában ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!