Máshol is ennyire nehéz 480-as gázolajhoz jutni?? Konkrétan a negyedik MOL kúton sikerült csak tankolnom..
Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 19:03
1/10 anonim válasza:
Szerintem több benzint elbasztál amíg kerestél benzinkutat mint amennyit spóroltál az árstop-on.
2/10 mindentudó99 válasza:
Nem még nem volt gond szerencsére.
3/10 A kérdező kommentje:
45 litert tankoltam, az piaci áron 11ezer forinttal került volna többe.
Az árstoppos áron számolva (11000/480=22,91 liter
6 litert fogyaszt az autóm százon: 22,91/6=3,81
3,81x100=381 km-t kellett volna mennem ahhoz hogy ne érje meg!
Ehhez képest kb mentem 50km-t
Vagyis maximálisan megérte!
2022. nov. 30. 19:15
4/10 Fsms válasza:
Csak Óbudán ismerem a helyzetet. Bécsi úton egyik Schell bezárt. Ürömi OMV nél többször futottam bele hiányba.
Hol sikerül hol nem.
6/10 anonim válasza:
Megszavaztátok akkor most tessék. Nincs benzin
7/10 A kérdező kommentje:
Gázolaj nincs! Benzin az mindenhol volt ahol voltam, csak gázolaj nem.
2022. nov. 30. 19:58
9/10 Fsms válasza:
Ahogy nézem a sorokat mindenütt nehéz tankolni.
10/10 anonim válasza:
A dunakeszi auchannál mindenhol, a padkán is állnak a kocsik. ameddig a szem ellát, autók állnak mindenfelé, a körforgalomban kihúzódnak, amennyire lehet, hogy aki át akar haladni, az eltudjon menni. üzemanyagra várnak, ott állítólag adnak még, de csak 20 litert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!