Hány százalékponttal erősödhet a DK az új DKTV-től? Elég lehet ahhoz. hogy leváltsa Dobrev 26-ban Orbánt?
Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 15:37
1/12 Sulek Péter válasza:
Nem tudom hány ponttal erősödhet,de szerintem kevés lesz,ahhoz,hogy Dobrev leváltsa Orbánt.
3/12 anonim válasza:
Ahhoz biztos nem lesz elég. a DK sosem fogja leváltani a maffiarezsimet, pont ezért is hasznos a kormány számára.
4/12 anonim válasza:
Elérte nagyjából a hasonló radikális pártok küszöbét. Nagyon nem fog már erősödni.
6/12 anonim válasza:
2026-ban győzni fogunk, vagy még előtte!
HAJRÁ DK!
7/12 anonim válasza:
Feri azt mondta a Partizánban, hogy nem is biztos, hogy 2026-ig kell várni, hogy Klára legyen a miniszterelnök.
8/12 anonim válasza:
Szerintem kemény 2-3 százalékkal 👍🤔
9/12 anonim válasza:
Szerintem a Debil Kretének pártjának semmi esélye nincs leváltani a Fogyatékos Idióták Demens Elmeroggyant Szektáját.
Jobb volna már egy valódi alternatíva!
10/12 anonim válasza:
Ha az megnyugtat ezt is Orbán fizeti. A fidesz és a DK egymást segítik ki és röhögnek a kedvükért acsarkodó híveken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!