Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dobrev miért kampányol az EU...

Dobrev miért kampányol az EU pénzek ellen és úszik örömmámorban az ellenünk indult eljárás miatt, amikor a férjék 6 évig hamisitott államháztartási adatokkal jártak az EP-be és az Európa Tanácsba ?

Figyelt kérdés
2010-ben úgy adták át a kormánybotot, hogy el voltunk adósodva az IMF-nek is és évekig (!) hazudták Brüsszelnek, hogy minden rendben.
2022. nov. 29. 12:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2010-ben Dobrev Klára melyik kormánynak volt a tagja? Erre válaszolj, kérdező!
2022. nov. 29. 13:03
 12/20 A kérdező kommentje:

A mostani eljárás nem az elmúlt 12 év miatt van, hanem az azt megelőző Gyurcsány-féle hat év miatt is.

Erre most Dobrev annak örül, hogy milyen sikerrel járt a missziója.

Inkább ők válaszolnának arra a DK-val, hogy nem érzik-e a felelősségüket ebben.

2022. nov. 29. 13:05
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

"sehol máshol nincs ekkora infláció mint itt. Még az ukránoknál sem."

Ott sok minden más sincs.

2022. nov. 29. 13:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért is füllentesz? Pontosan az elmúlt 3-4 év alatt telt be a pohár, és kifejezetten Orbán miatt.
2022. nov. 29. 13:06
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Mert ha utalnák az országnak a pénzt, akkor sem kapna a nép belőle semmit. Csináltak nálunk Dombóváron egy bicikli utat 400 millió!! EU-s pénzből és középen visszavezették az úttestbe, mert egy 1,5 méteres átkelőhídra már "elfogyott a keret". Mi a lófäszért adna ezért pénzt az EU?
2022. nov. 29. 13:09
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Csak azért kell folyamatosan felemlegetni, hogy mit csinált gyurcsán több mint 10 éve mert vissza akar kerülni a hatalomba.

Ha iszogatná otthon a söröcskéjét és számolná a tisztességesen megkeresett milliárdjait akkor senki sem foglalkozna vele.

De ő politizál és sokan attól tartanak hogy a megválasztása esetén ugyanaz a csődpolitizálás lenne mint az előző kormányzása idején.

Akik még nem éltek akkor vagy éppen kisrepülővel a kezükben rohangáltak az oviban, meg kell tudniuk hogy mi történhet ha ismét gyurcsány kerül hatalomra.

2022. nov. 29. 13:20
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
16. 66. évemben vagyok. Tudom mi történt. Még nem hibbantam meg, és még lehúzom a sliccem is előtte. Nem kívánom vissza, de ezerszer több tisztesség volt Gyurcsányban, mint a mangalicában
2022. nov. 29. 13:23
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#16 Ja, most sokkal jobb az élet. De jó nekünk, hogy nem Gyurcsány van. Akkor most nem lenne rezsicsökkentés, hatósági ár lenne az alapvető élelmiszerekre, hiánycikk lenne a cukor, az egekbe szökött volna az üzemanyag és a gáz ára és még megszorítások is lennének. De a fidesszel az élet olyan könnyű!!🤡
2022. nov. 29. 13:25
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

17-18

Én nem kérek gyurcsányból még egyszer. Nekem nincsenek olyan nosztalgikus élményeim mint nektek.

Lehet hogy a komcsiknak jó volt gyurcsány alatt mert akkor ők tudtak lopni de hát változik a világ.

2022. nov. 29. 13:36
 20/20 A kérdező kommentje:
2022. dec. 14. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!