Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dobrev miért kampányol az EU...

Dobrev miért kampányol az EU pénzek ellen és úszik örömmámorban az ellenünk indult eljárás miatt, amikor a férjék 6 évig hamisitott államháztartási adatokkal jártak az EP-be és az Európa Tanácsba ?

Figyelt kérdés
2010-ben úgy adták át a kormánybotot, hogy el voltunk adósodva az IMF-nek is és évekig (!) hazudták Brüsszelnek, hogy minden rendben.
2022. nov. 29. 12:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%

És most nem vagyunk nyakik a levesben? Most nincs adósság? Dehogynem.

Az milyen dolog, hogy megállás nélkül brüsszelezik az ország nagypapája, és pénzt követel. Ha annyira nem kell neki az unió, akkor lépjen ki, és adja vissza a pénzeket. Sokszorosát kapjuk, mint amit befizetünk. Csak most már elegük van, hogy a haverok zsebét tömi.

Mindent tönkretett, amit lehetett. Semmit nem tud rendesen kezelni, csak hangzatos süket dumákhoz ért. A sajtó szinte csak az övéké, és már a bíróság is többször hazugnak nevezte ezeket, jogerős ítéletben.

2022. nov. 29. 12:42
 2/20 anonim ***** válasza:
43%
Mióta az EU bizottság a támogatások befagyasztását javasolta (kb. egy hete), naponta legalább 10, de inkább több ezzel kapcsolatos kérdés van, ami alatt már nagyon sokan kifejtették, hogy miért jó az, ha nem kapja meg most Magyarország ezt a pénz. Tényleg nem futottál bele egy ilyen kérdésbe és magyarázatba sem? Vagy ha konkrétan Dobrev érdekel, akkor ezt sajnos tőle kell megkérdezned.
2022. nov. 29. 12:42
 3/20 DK-s ***** válasza:
57%

"ellenünk indult eljárás"

Ezt először fejtsd ki pontosabban. Miért is a többes-szám?

A kormány ellen indult. Kormány-ellenes vagyok, tehát nem engem szankconálnak. Ha azt a csúti disznó fogja tenni hogy ellopja a pénzem, mert ő már nem lophat az EU-tól, akkor őt kell lámpavasra tenni.

2022. nov. 29. 12:43
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Igen, viszont orbánék rosszabbak mivel alig van fűtés, zárnak be az üzletek, éheznek az emberek.
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
2010... 2022 van, mikor veszitek már észre? Azóta felnőtt egy generáció! Szánalmas még mindig hátrafelé mutogatni.
 6/20 DK-s ***** válasza:
86%

A mangalica akkor sem kérdezett meg senkit, amikor lenyúlta a népnek küldött pénzeket.

Most is foglalkozzon majd a saját dolgával, oldja meg a 2/3-ával, ahogy a pénzek ellopását is tette.

2022. nov. 29. 12:46
 7/20 anonim ***** válasza:
61%

Elegem van ebből a sok hülyéből mint a kérdező komolyan. KIT ÉRDEKEL MI VOLT AKKOR? A LÉNYEG HOGY MOST MI VAN. Soha nem voltunk ennyire eladósodva, a csúti utcai harcos parasztunk okozza ezt a hatalmas inflációt is a korrupciójával, és autokrata rendszerével... sehol máshol nincs ekkora infláció mint itt. Még az ukránoknál sem.

Ez volt az utolsó válaszom ezen az oldalon.

Elvégzem az egyetemet, és takarodok ki külföldre, mert én ezt a sok agyhalott hülyét már nem bírom.

2022. nov. 29. 12:54
 8/20 A kérdező kommentje:

Miért nem válaszolnak itt soha a kérdésre az emberek ?

Dobrev Klára a kérdés tárgya. És igen, ha visszanéz valaki 2010 körüli politikai műsorokat, sokszor elhangzott, hogy évekig hazudtak az EU-nak. Az akkori baloldali kormány EP képviselői hazudtak az EP-ben, Gyurcsány hazudott az Európa Bizottságban.

Komoly hitelvesztés volt,mikor kiderült a kormányváltáskor, h Gyurcsányék évekig hazudtak nekik.

2022. nov. 29. 12:54
 9/20 A kérdező kommentje:
És most Gyurcsányné EP képviselőként örül a "sikerének".
2022. nov. 29. 12:55
 10/20 DK-s ***** válasza:
100%

#8-nak (kérdezőnek):

Azért nem válaszol senki, mert a kérdésed értelmezhetetlen.

Ha én allergiás vagyok a dióra, akkor a feleségem miért eszik diós-bejglit?

Erre válaszolj, utána én is válaszolok.

2022. nov. 29. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!