Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lett az origo a legnéps...

Hogyan lett az origo a legnépszerűbb híroldal?

Figyelt kérdés

Hatalmas fölénnyel a múlt héten is (nov. 21-27.) messze az Origo volt a legolvasottabb magyar hírportál. A baloldali újságok (24, Telex, 444, hvg) mind gyengén szerepeltek.

[link]

Apósom ajánlotta, hogy olvassam én is ezt, miközben anyósom valami olyasmit mondott átszellemült arccal, hogy "holy holy Orbán Viktor".

Megnyitottam az oldalt, de nem érzem, hogy ez kiegyensúlyozott és minőség újságírás lenne. Mi lehet akkor a népszerűségének az oka?

2022. nov. 28. 22:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
55%
Én két okból szoktam olvasni: egyrészt mert vannak rajta alulöltözött nők, másrészt mert ahhoz, hogy objektíven tudjak tájékozódni, mindhárom politikai oldal híreit/propagandáját ismerni kell.
2022. nov. 29. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!