Ki intézhette el, hogy Toroczkai facebook oldalát és ottani jelenlétét felfüggesszék pont a magyar választások előtt ?
Fb tiltja azt a tartalmat amit tol.
Youtubról meg nem bsnnolták.
12 : PONT a választások előtt bannolták. Tizenvaalhány évig nem bannoltak semmilyen radikális jobboldalit.
Egyébként Kocsis Máté is amerikai titkosszolgálati beavatkozásokról beszélt egy interjúban nemrég, nem csak Toroczkai a linkelt videóban.
Annyira nevettséges ahogy a tóthért remegnek itt :D
Megszegte az alapelveket, tudod az a kb 30 oldal amit senki nem olvas el.
Törölték is, nagyon helyesen. A face egy magánvállalat, nem kötelező ott megjelenned, ha mégis megjelensz tartsd be amit elfogadtál regisztráláskor.
Neki pont jó volt ez a mártír póz, szóval esélyes saját magát jelentgette.
Ma rakott ki egy videót Rákay Philip , hogy Korányi Dániel volt a magyar beépitett ember, aki Karigeri tanácsadója (!). Karigeri pedig az elmúlt hetekben nyilatkozott a kormány ellen a francia tévében (!) és egy ukrán újságirónak (!) , mindkét alkalommal Orbánékat kritizálva. Szijártó Pétert is behivta utána a francia tévé, ott is szót ejtenek arról, h Karácsony nyilatkozott róluk . Fenn van Dzijártó facebookján az interjú !
Karácsony Gergely egy polgármester. Hogy lehetséges, h ő nyilatkozik nemzetközi csatornának ???
És a fő lebukás : a mai Rákay videóban láthatjuk, hogy azzal a szlogennel kampányoltak az USÁban a pénzadományokért, hogy " a demokrácia sorsa ezen a választáson az Orbán féle diktátorok megállitásán múlik ", valamint hogy
"kultúraváltásra van szükség Mo-n".
Nézze végig ezeket a videókat, akit érdekel a téma és ha minden infót összerakunk, teljesen világos, hogy tényleg kormánydöntést akart az USA és az EU Magyarországon.
14, ezzel most jól megindokoltad, h miért a választás előtt bannolták...
Milyen szabályt szegett ? Én nem követem gyakran Toroczkait, de nem tudom elképzelni, mit szeghetett meg igy hirtelen. A Partizánnak is adott már interjút Toroczkai és elmesélte részletesen, h a facebook szóba sem áll vele, pedig jogi útra akarta terelni.
" elmesélte részletesen, h a facebook szóba sem áll vele"
Ohhh és akkor mi van? A face mint mondtam egy MAGÁNVÁLLALAT! az hogy nem egyezkedik nácikkal az a minimum.
DE próbáld meg, pl menj oda a mészáros és mészáros KFT hez és mond meg nekik mit csináljanak.
A tóth hiába hisztizik mint egy tökön rúgott travi.
Hát ha én most leírnám fb-re azt a szöveget amit youtube videókban előad...
Szerintem a cukkerberg rámrúgná az ajtót megtaposná a telefonomat aztán rámgyújtaná a házat. És még le is bannolnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!