Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar társadalom egy része...

A magyar társadalom egy része miért oroszpárti?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az emberek nem egyformák és ez így van jól, de ezt az egyet valahogy nem tudom megérteni. Soha semmi jót nem kaptunk az oroszoktól, csak ártottak nekünk, a vezetésük pedig jelenleg is agresszív, kiszámíthatatlan politikát folytat. Ha valaki haragszik az ukránokra, az rendben van, de mit lehet az oroszokban szeretni? Mit lehet azon dicsérni, hogy megtámadtak egy másik országot, ahol értelmetlenül gyilkolnak?

2022. nov. 26. 16:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
17%

Azért, mert nem a nyugati propagandára hallgat, hanem a józan eszére másrészt jobban éltek az oroszok idején, mint most.

És nekem is szimpibb az orosz, mint az LMBTQ...

Nyugatról jött be minden mocsok!

Lehet, hogy régen nem volt ez a fene nagy kapitalizmus, meg látszat szabadság, meg árudömping. De nem is voltak hajléktalanok meg nem voltak a családok így szétszakítva 12 órás műszakok meg multi-kizsákmányolás!

Ma mijük van a kis embereknek, amiért olyan faca az unijó?!

Egyre szegényedés van és minden szankció csak ezt erősíti!

Csak a hlye nem látja, hogy mi folyik itt valójában.

2022. nov. 26. 22:00
 22/22 anonim ***** válasza:

#18 A gazdasági oldalak is tele vannak propagandával, de nem említettem pl. a Facebookot vagy az amerikai filmeket és sorozatokat, ezek is a propaganda eszközei.

A háború elején is túlnyomó többségben ukránok érkeztek hozzánk Ukrajnából.

2022. nov. 27. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!