Orbán Viktor miért nem hajlandó csatlakozni az Európai Ügyészséghez? Miért nem akarja megkapni az uniós pénzeket?
Sajnos vannak emberek, akik keresztyénként, látva, hogy az életük szenvedés megrögzötten keresik annak bizonyítékát, hogy Isten szereti öket és törödik velük. Ök emiatt kilátástalanságukban Orbán Viktorban látják ezt az isteni gondviselést, az Úr küldte nekünk a Viktort, egyenesen a mennyekböl. Megment minket az istentagadóktól, vagy az egyenesen sátáni melegektöl, más vallású és kultúrájú migránsoktól, világi javakat hajszoló hanyatló nyugatiaktól. Megörzi a magyar nemzetet itt a szent és sérthetetlen Kárpát medencében, a földi menyországban. A jó keresztyén csak a többi jó keresztyént szereti, aki beleillik a beszükült látókörébe, a többiek nem is emberek, ök rosszakaróak, a sátán elvitte már a lelküket.
Egy vallásos embernek kötelessége vakon hinni, nem kételkedni, aki kételkedik, vagyis gondolkodik és saját véleményt alkot azt már megkísértette a sátán. A vallás vak. A keresztyénség itt egy ilyen sokszor megnyomorított társadalomban mint a magyar egyébként is félelem alapú. Nem az örök élet jóhíre az uralkodó, hanem Isten büntetésétöl való félelem.
Isten el is küldte nekünk az aktuális büntetésünket Orbán Viktor és a Fidesz formájában. A benevelt kerezstyének tudják hogy megérdemlik a szenvedést, hiszen:
-"én vétkem, én vétkem" valamint "szabadítsd meg Uram eredendöen bünös lelkem"
Jézus meghalt a büneimért... 2000 évvel ez elött az én büneimért???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!