Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az EUs penzt tudná az EU nem...

Az EUs penzt tudná az EU nem egyenesen az államnak, hanem az összes településnek arányosan elosztva adni?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy valaha valaki felvetette, de miért nem így kapunk támogatást? Ez jó az ellenzéknek és a kormánynak is, hiszen semelyik se tudna a másikra mutogatni miért olyan a helyzetük amilyen.

2022. nov. 24. 23:09
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok, támogatnám.
Fideszes vagyok, nem támogatnám.
Ellenzéki vagyok, támogatnam.
Ellenzéki vagyok, nem támogatnám.
12 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

A fidesz sokszor elmondta, hogy vagy ő felügyeli a pénzt, rajta megy ketesztül vagy nem kell egy ft se.

Pl norvég alap sok milliardja ami szintén nem jön már emiatt.

2022. nov. 24. 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:
17%

Mekkora apparátusra lenne szükségük Brüsszelben hogy ellenőrizzék az utolsó poros falu elszámolását is az egész unióból.

Illetve ha út fejlesztésre kap egy falu pénzt akkor fêlútig csinálják meg a szomszéd faluig.

2022. nov. 25. 00:10
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Most tulajdonképpen arról ábrándoztok, hogy hogyan lehetne kikerülni a kormányt a lehető legkisebb beleszólást biztosítva neki, mert nem tetszett a választás eredménye.
2022. nov. 25. 01:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez sehol nem működik, a pénzekre pályázni kell, projekteket támogatnak, nem falvakat.
2022. nov. 25. 01:19
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
#3 Az nem tetszik az embereknek, hogy az EU-s pénzeket módszeresen a fideszes holdudvar zsebébe csatornázzák ahelyett, hogy azokra a fejlesztésekre költenék 2-3-szoros túlárazás nélkül, amikre azt valójában kapjuk. Szét van rohasztva az ország, pedig annyi pénzből, amennyit az EU már ideöntött, bőven nem itt kellene tartanunk. Szar a közműhálózat - emiatt szopatják most a napelemeseket -, szar a mezőgazdaság, nincs normális vízgazdálkodás, öntözéses gazdaság - ezt is meg lehetett volna csinálni EU-s pénzből, de ehelyett most az aszály padlóra vágta a termelést -, az egészségügyi intézmények, iskolák állapota és felszereltsége iszonyatos... Nézz utána az Öveges-programnak és az Elios-ügynek (vagy bármelyik másik EU-s pénz lenyúlásnak, találsz bőven) és akkor megérted, hogy mi a baj azzal, ha a Fideszhez kerülnek az EU-s támogatások.
2022. nov. 25. 05:21
 6/9 anonim ***** válasza:

"Mekkora apparátusra lenne szükségük Brüsszelben hogy ellenőrizzék az utolsó poros falu elszámolását is az egész unióból."

Az elszámolást továbbra is végezhetné a kormány, az egy másik szerepkör.

2022. nov. 25. 07:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor ez az lenne a bajotok hogy a fideszes önkormányzat ellopta a pénzt a kormány még fedezi őket amikor elfogadja az elszámolást.

Mert az ellenzéki önkormányzatok a becsület bajnokai ugye ? Egy nagy lóf.szt berátom.

2022. nov. 25. 13:44
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Egyébként pontosan ez is történne, még jó, hogy bajunk lenne ezzel. :) Ezért kell Orbán tökeit satubafogni, mielőtt bármilyen EU-s támogatást megkapnánk.
2022. nov. 25. 13:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Ez a rendszer megmutatná mindegyik oldal igazi arcát.
2022. nov. 26. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!