Mit szóltok, hogy az EP-ben az egész DK és Cseh Kata a pénzvisszatartásokra szavazott ? A facebook oldalukra nem merik kiirni.
20, Csen szokott arról beszélni, h szerinte közvetlenül kéne eljutattni a pénzeket mindenkihez. Kifejtette már ,h hogyan ?
Én nem magyarázok ki semmit, a kérdés az volt, h a pénzvisszatartás ellen szavazott ő is, márpedig ha azt nem kapjuk meg, akkor a mostani szavazás azt jelenti, egyet ért azzal, h ne kapjuk meg.
Én egyszerűen azt nem értem, hogy egy kormány kizárólagos célja és dolga, hogy az országban élő emberek normális körülmények között normális életet éljenek a saját maguk által befizetett adoikbol.
E bérem 45 százaléka adó.. A boltban és a szolgáltatásokon ezen kívül még szintén 27 %adó van egyedüliként Európaban.
Mégis mi élünk a legxarabb színvonalon, amíg ők már okyan szinten milliárdosok, ami szemet szúr mindenkinek.
Mindenkinek, csak a sok nyócáltalánost végzett fideszbirka nem látja...
Normális ember ezzel csak egyet tud érteni.
A pénz jönne ha csatlakozna az Európai Ügyészséghez.
Vajon miért nem csatlakozik?? Hmmm?? Millió dolláros kérdés. Sokat kell gondolkodni a válaszon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!