Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig tűri még a nép a...

Meddig tűri még a nép a Fideszt, pontosabban meddig hiszi még el azt, hogy különb az mszp-nél?!

Figyelt kérdés
Őszintén szólva nem nagyon értem,hogy miért vannak még ilyen csöndbe az emberek,mert gyakorlatilag semmi változás nem történt az országban a kormányváltás óta.Pontosabban történt,méghozzá a devizahitelek törlesztőrészleteinek drasztikus növekedése,továbbá szinte a teljes média kisajátítása a Fidesz által és még sorolhatnám...
2010. szept. 29. 21:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%

Meddig tűri még a nép a Fideszt, pontosabban meddig hiszi még el azt, hogy különb az mszp-nél?!

B+, ha nem vetted volna észre, az MSZP 8 évig lett eltűrve. Mondom az MSZP! Igen, az!

Mire számítottál, mire számítasz? Gondolod majd a FIDESZ fogja magát néhány hónap után, és kiszáll? Mert?

2010. szept. 29. 22:23
 12/28 anonim ***** válasza:
21:54 nem illik így viselkedni.Azért mert valaki nem a narancsot zabálja lehet még normális!Különben mindegy ,hogy narancs vagy szegfű évek óta kinek-kinek hatvan és százezer körül van a melós átlag keresete ez arra elég ne haljunk éhen!Egyetlen párt sem kampányol azzal:tisztességes BÉR tisztességes munkáért.Pintér Úr is arra rá jött nem lehet szegényen bűnt üldözni ,de aszt elfelejtette a szegény is abba a boltba jár vásárolni ahová a bűn üldöző .Egy pozitívuma azért van ő legalább föl emelte a hangját érettük.Értünk senki.Probléma az ,hogy hűjére veszik a népet és a lényegről nem beszélnek .Erről kéne beszélnünk .Üdv. Feribá.
2010. szept. 29. 22:29
 13/28 anonim ***** válasza:
67%
Én részemről már készítem az Orbán takarodj! táblákat...
2010. szept. 29. 22:32
 14/28 anonim ***** válasza:

Feribá arrúl se feletkezzűnk elfele, hoty a nyelftanóra jóú dolok volt a maga idejében is, aszt hiszem.

most bunkó voltam?

<== ezt akartam írni, de inkább csak annyit írok:

Sir Butcher, te vagy a király, le a kalappal, nagyon jól írtad.

2010. szept. 29. 22:35
 15/28 anonim ***** válasza:

Nem "A NÉP", és nem "tűri", hanem egyesek rá szavaznak, mások meg nem. Így működik a demokrácia. A tavaszi választásoknál nagyon sok oka volt, hogy feléjük lengett ki az inga, majd szépen visszaáll az egyensúly.

Jó meg rossz hírem is van a számodra. A (te szempontodból) jóval kezdem. Nem tudják magukat médiamegszállással beágyazni a hatalomba. A különböző politikai erők rendre vádolgatják egymást a média kisajátításával, de igazából 1994-ben volt erre utoljára komoly kísérlet, és már akkor sem működött. (A megszállás sikerült, de kontraproduktív lett). Ma meg, amikor a média egyre nagyobb része az internet, inkább nevetséges lenne egy ilyen kisérlet. Ráadásul, ha az emberek folyamatosan kapnak tüskéket a kormánytól, akkor szép lassan lemorzsolódik a szavazótáboruk. Ha a szavazóik nem elkötelezett részét meg akarják tartani, akkor nem sok lehetőségük lesz a 2/3-ukkal visszaélni. Ha meg véletlenül mégis az következne be, hogy a támogatottságuk nem csökken, akkor a túl nagy konc előbb-utóbb belharcokhoz, pártszakadáshoz fog vezetni.

Azzal viszont kalkulálhatsz, hogy bármi is lesz a FIDESZ sorsa a következő évtizedekben, az általuk követett politikának (itt most tartózkodom a minősítésüktől) mindig lesznek szavazóik, és ezért pártjuk is lesz mindig.

2010. szept. 29. 22:36
 16/28 anonim ***** válasza:
50%

22.18. Ha nem tartozol a gazdagok közé,nagyon hamar más lesz a véleményed Viktorkádról!

Mivel dicsekszik a nekem küldött választási füzetecskéjében?

Eltöröltünk 10 felesleges adót! Ezzel szemben nem a megígért nagyarányú adócsökkentést,csak olyanokat,amit a gazdasági értékelők szerint a kisvállakozások számára nem jelent semmit!

Bevezetjük az egykulcsos SZJA-t! A gazdagoknak több pénzük marad a zsebükben, a 220 ezret és alatta keresők pedig sokkal kevesebbet visznek haza!

Radikálisan csökkentettük a bürokráciát! Ennek még semmi jelét nem adták. Hacsak azt nem nevezzük csökkenésnek,hogy sokkal több államtitkár van,mint azelőtt,és egyre-másra hoznak létre szervezeteket!

( Pl. Nemzeti Földalapkezelő, stb)

Növeltük a rendőrség létszámát, a börtönférőhelyek számát!

Hol vannak a megígért körzeti megbízottak? Vajon miért mondja Pintér,hogy növekedni fog a korrupció, a szegénység és ezzel együtt a bűnözés? Amit a rendőrség létszám és pénz híján nem tud majd kezelni!

Kilakoltatási moratórium! Kósa és Szijjártónak köszönhetően romlott a forint. A devizahitelesek ugyan tavaszig maradhatnak a lakásukban,de a tartozásuk a megemelt kamatok miatt a duplájára nő!

Ez mind a Fidesz érdeme,amióta kormányoznak. A fekete leves pedig még csak ezután jön!

2010. szept. 29. 22:40
 17/28 anonim ***** válasza:
23%
Sírjatok csak komcsikáim :D Mi sírtunk 8 évig, most ugrik papa zsíros melója, mi?
2010. szept. 29. 22:41
 18/28 doboszoli ***** válasza:

Valóban ugorhat "papa zsíros melója", de nem szűnik meg.

Megkapja egy másik papa.

Kvázi a lánc maradt, csak a kutya cserélődött ki a végén.

A kisember meg tovább robotol 120 bruttóért,és az istennek sem érti a beszűkült agyával, hogy itt magasabb eszmékről van szó...

2010. szept. 30. 06:37
 19/28 anonim ***** válasza:

Mert az MSZP az aztán csak jót tett nekünk? :)

Amúgy vicces, hogy még a moratóriumot, amit pont segíteni hoztak létre, valaki még azt is képes a fidesz szemére hányni :D Szerintem ha Orbán elkezdene húszezresest osztani a parlament előtt, ti abból is kihoznátok, hogy micsoda mocsok dolog! :D

2010. szept. 30. 07:39
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem sokáig, hamarosan úgy vágják ki a fideszt, hogy a lábuk sem éri az anyaföldet.
2010. szept. 30. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!