A szlovák miniszterelnök becsicskította Orbánt?
Szlovák sálat adott neki, Orbitron fején látszik, hogy kínjában csak bután vigyorogni tud.
Nem kéne hadat üzenni Szlovákiának?
Mégsem Orbán akasztott a szlovák miniszterelnök nyakába nagyrántotthúsos sálat :D
Szóval fuss neki mégegyszer, pöcök, találj ki valami jobb magyarázatot, vagy esetleg simán törődj bele, hogy a gazdid be lett csicskítva :D
Szerintem abban sem votl semmi kinos, hogy OV egy meccsre (a szabadidejében !, tehát nem diplomáciai útra) felvette a sálat. Kinek mi köze hozzá ?
Heger kormánya azóta meg is bukott, ennyit róluk. Visszajön Fico, akivel Szijjártó most jóba lett. FIico nyiltan felvállalta, hogy egyetért velünk a szankcióellenességben, a fegyverküldések leállitásában és hogy a jogállamisági eljárás önknényes volt Mo. ellen, sőt, kimondta, hogy Szlovákiában több a korrupció, célzott a náluk megöt újságiróra is.
Szerintem ez korrekt volt tőle .
A V4-ben is erősit minket, azok után ,hogy mindhárman elfordultak tőlünk a háború kitörésekor, most lett egy szövetségesünk Fico személyében , aki egyetért Orbánnal és szerintem ahogy telik az idő, a lengyelek is belátják majd ,h igaza van. Csak ők történelmileg gyúlölik az oroszokat, ezért nem akarnának leállni a fegyverek küldésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!