Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit jelent Neked a nagy-magyar...

Mit jelent Neked a nagy-magyarországos ruhadarab, matrica az autón, zászló, stb? Mit fejezel ki azzal, ha használod?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok rá.

2022. nov. 23. 22:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nem hatályos már az 1938-as sem, és az 1920-as sem. Attól, mert 47-ben kimondták, hogy a 37-es határok a helyesek, még mindig a 47-es szerződés van érvényben. Egyébként meg tévedsz, mert nem a 37-es határok lettek újra elfogadva, mert 3 faluval többet vettek el az országtól, mint 1920-ban. Nem érvényes már a trianoni szerződés! 1938 óta nem az!

2022. nov. 23. 23:56
 12/24 anonim ***** válasza:
11, úgy tudom, érvényesek ettől még ezek a szerződések. A 47-es ugyanis a 20-as szerződésre vonatkozik, önmagában nincs értelme. Apró módosításokkal (3 falu). 38-ban szerződést kötöttünk pár szomszédos országgal, melyeket nem írtak felül.
2022. nov. 24. 00:16
 13/24 anonim ***** válasza:
16%

Örülök, hogy a miniszerelnök büszkén felvette és egyetértek azzal, aki azt irja, hogy ez ugyanolyan, mint az lmbtq szivárványos zászlója, egy minket ért igazságtalan döntés emlékére.

A szomszéd országok vezetőinek a nyelvtörvényeikkel, a kisebbségpolitikájuk hibáival, a történelemhamisitással, Sólyom László megalázásával (szlovákok) , az Orbán ellen uszitó médiájukkal kellene ilyenkor villogniuk, de nem mernek. Ezekről kellene az európai sajtóban is cikkezni, nem arról, h még ők vannak felháborodva egy ártatlan sál miatt.

Nem a sál a szégyen, hanem az, hogy a románok Orbánt akasztós meg Putyin seggét nyalós mémeket posztolnak ki rólunk a facebookra.

Mi soha nem minősitettük az ő miniszerelnükeiket.

2022. nov. 24. 00:52
 14/24 Alex Fly ***** válasza:
Nekem semmit. Nem a múltban élek.
2022. nov. 24. 07:34
 15/24 anonim ***** válasza:
60%

[link]

Az lett volna igazságtalan ha nincs trianon.

Szépen kirajzolódik a mostani magyarország.

2022. nov. 24. 08:03
 16/24 anonim ***** válasza:
37%

Azt jelenti, hogy az illető nem teljesen normális.

Felháborodni egy olyan dolgon, aminél még nem is éltem, szerintem nettó hülyeség.

Ha lenne olyan ember aki még élt elötte, az ő kötődését megérteném, de minden ma élő ember a "kis magyarországba" született, szóval miért is kéne foglalkozni, hogy mi volt akkor, mikor még a nagyszüleim se éltek?

A honfoglalást ne álljunk neki kritizálni ennyi erővel?

2022. nov. 24. 11:50
 17/24 anonim ***** válasza:
64%

"Az igazi határokat. A maiak nem véglegesek, mellesleg nem is érvényesek igazából (mi nem voltunk felelősek a vh-ért, a szerződést is ezerszer megszegték már)."

Nem érvényesek és nem véglegesek? Mit szívsz pajtás?

Régen én is nagy Magyarország párti voltam, azóta már Magyarország párti sem vagyok, sok minden változott.

Bár én is szoktam a múltamon rágódni (ami nem az én hibám), de a nagy Magyarországozósdi is a múltban ragadás. Jelenleg Magyarország egy kis szegényke ország, ami reálisan még szegényebb lesz. A régi határok azok a múltaK MÁR.

Mintha valaki régen bokszoló bajnok volt, vagy gazdag ember, de egy lecsúszott tróger lett belőle és azon nosztalgiázik, hogy mi volt régen. Persze arányokról lehetne beszélni de a lényeg a múltban ragadás.

(Bár ha valaki anno bajnok sporoltó volt, akkor akár ha lecsúszott alkesz drogos lesz, még akkor is rajonganának érte, szemben azzal, aki régen gazdag volt és csóró lett, nála ugyanez nem érvényes, vagy ha érvényes is, nem ennyire.)

Hiába vesz fel ma valaki ilyen sálat, semmi nem fog változna, csak legyezgeti az egóját, hogy jaj de nagyok voltunk régen.

Orbántól meg ez külön szánalmas, mert szétlopta és szétverte a mai kis Magyarországot.

2022. nov. 24. 12:17
 18/24 anonim ***** válasza:

Igen, akiknek nincs szivből jövő nemzettudatuk, kötődésük a történelmünkhöz, nem érzékenyek szociálisan mások problémáira (határon túlia magyarok), azok tényleg nem értik, hogy ez tényleg pont olyan, mint az lmbtq szivárvány zászló, egy minket igazságtalanságra való megemlékezés. Gondolom, ti soha be nem tesziktek a lábatokat nemzeti ünnepekre sem . Nem érdekelnek a szomszéd országok történelemhamisitásai, elnyomó kisebbségi törvényei, a turul rombolás, Sólyom László egykori kiebrudalása Szlovákiából..stb.

Ezek a közelmúlt és a jelen problémái, nem a régmúlté.

2022. nov. 24. 18:24
 19/24 anonim ***** válasza:

Ja , és akinek semmit nem jelent, az viszont ne is háborogjon azon, hogy miért vette fel Orbán és ne gyártson köré elméleteket arról, h illetlenek vagyunk a szomszédokkal és társai.

GOndolom, ha annyira elfogadóak vagytok, azt is el tudjátok fogadni, h mindenki azt vesz fel , amit akar.

2022. nov. 24. 18:26
 20/24 anonim ***** válasza:

"Hiába vesz fel ma valaki ilyen sálat, semmi nem fog változna, csak legyezgeti az egóját"

Elég baj az, hogy te úgy fogod fel, hogy ególegyezgetésből vagy a szomszédoknak való beszólásból vette fel

2022. nov. 24. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!