Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én nem értem, hogy az...

Csak én nem értem, hogy az LMBTQ mozgalom miétt számít politikai mozgalomnak, miközben semmi köze hozzá?

Figyelt kérdés
Egy társadalmi problémára hívják fel a figyelmet. Semmi köze a politikához. Az például örvendetes, ha a klubok kiállnak mellette, az már más kérdés, hogy ezt a pályára is fel kell-e vinni

2022. nov. 23. 15:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
91%

#30: Én nyugodt vagyok, te húztad fel magad. Viszont teljesen biztos vagyok benne, hogy ez a jövő, akkor is, ha ez neked nem tetszik.

Egyébként nincs semmilyen szektám, illetve heteroszexuális vagyok.

2023. febr. 11. 18:55
 32/36 anonim ***** válasza:
93%

"A rabszolgaság ma is létezik, és a szintedet jól mutatja, hogy azt hiszed, hogy azért lett betiltva az Egyesült államokban, mert hirtelen mindenki jó ember lett."

Igen sok fejlett országban is van, csakhogy illegális. Senki nem mondta, hogy mindenki jó ember lett, csupán a társadalom fejlődött.

"Afrikában feketék adtak el nyugatra feketéket, csak erről nem szabad beszélni"

Miért lecsuknak?

"most meg úgy kiabáltok elnyomást, hogy közben tökéletesen egyenlőek vagytok"

Attól függ melyik országról beszélünk, mert itthon biztos nem. Se házasság, se örökbefogadás egy meleg párnak és ellenünk propagál a kormány itthon.

"De nyugodj meg, ebben az országban soha nem fogja az oltár előtt két férfi nyalni egymást."

Majd megyek egy jobb országba, jobb fizetésért is.

2023. febr. 11. 19:08
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

"Majd megyek egy jobb országba, jobb fizetésért is."

Ha lenne bármihez is tehetséged, már régesrég kinn lennél.

2023. febr. 11. 19:18
 34/36 anonim ***** válasza:
90%

"Ha lenne bármihez is tehetséged, már régesrég kinn lennél"

Honnan tudod hány éves vagyok, hogy mit tanulok, vagy hogy miért vagyok még mindig itthon?

2023. febr. 11. 20:14
 35/36 anonim ***** válasza:

#30 "De nyugodj meg, ebben az országban soha nem fogja az oltár előtt két férfi nyalni egymást."

Ez a mondat önmagában is leleplezi azt a sötét tudatlanságot, ami egyes koponyákban uralkodik az egész kérdéskör kapcsán.

Elárulom: hogy az OLTÁR előtt kik nyalhatják egymást, az egy VALLÁSJOGI, EGYHÁZI kérdés, nem az államra tartozik!

Olyan országokban sem nyalhatják egymást az oltár előtt sem elváltak, sem homoszexuálisok, de reverzális nélkül még különböző vallásúak sem, ahol amúgy megengedett a vegyesházasság - ez ugyanis egy KATOLIKUS VALLÁSJOGI KÉRDÉS (esetleg ortodox).

De tovább megyek: protestáns tempomokban is - ahol nincsen oltár - az egyház dönti el, kik nyalhatják egymást egy esküvőn és kik nem. Számos protestáns felekezet nem ad össze azonos nemű párokat (más protestánsok igen).

Azonos nemű párokat az ortodox, modern ortodox és ultraortodox, szefárd, konzervatív és neológ zsidó felekezetek sem adnak össze (a progresszív és reform zsidók igen).

Az tehát az EGYHÁZAK AUTONÓMIÁJÁHOZ tartozó kérdés, hogy egyházi esküvőt kik és hogyan köthetnek, ehhez az államnak semmi köze.

A római katolikus vallásban oltár előtt még elváltak sem nyalakodhatnak újra, kivéve, ha pápai válólevelet kaptak.

Szóval semmi értelme az állami eskövőt összekeverni az oltár előtti nyalással, nyalakodással - utóbbi az egyházi esküvő része, az állam nem emel oltárokat!

2023. febr. 14. 01:27
 36/36 anonim ***** válasza:

Igazság szerint bármi lehet politika tárgya, ami az emberek széles tömegét megfogja, illetve foglalkoztatja, illetve arra rárepülnek a politikusok is, maguk hasznára is forgatva.

Nyilván ez részben a napi élethez tartozik, egy országot irányítani kell, felvetődő problémákat közösen megtárgyalni, megoldani.

Az LMBT blabla egy olyan érzékeny témává vált, amiben az őszinte vélemények mellett a politikai haszonszerzés is megnyilvánul.

Valaki szavazatokat remél attól, hogy ő kiáll a melegek mellett, pedig lehet, alattomban csak kihasználja őket, ilyen értelemben.

Csúnya dolog, de némelyik politikus semmitől sem riad vissza.

Vagy ott van például Soros György, aki nem szorulna rá ilyesmire, de ő meg igazságosztónak, Istennek képzeli magát, csak úgy hobbiból akarja megmondani, hogy mások mit csináljanak.

2023. márc. 4. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!