Ma láttam egy óriásplakátot, hogy „ Visszaadjuk a magyar honvédség megbecsülését " . Ki vette el ? Én nem , az biztos !
Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 12:01
2/14 anonim válasza:
A soros. Személyesen odament, aztán elvette.
3/14 anonim válasza:
A dollárbaloldal a hibás, mert a 2 milliárdból már fejleszhette volna a honvédséget, ennek elhalasztása azonban minimum hazaárulás és a szavazóikkal együtt fognak sortűz elé állni
4/14 anonim válasza:
Nekem van egy rossz érzésem ezzel, meg az új katonai irodával, meg a sorosozás szabályainak újrairásával, meg a nagyMagyarországos sállal, meg a tusványosi náci beszédével, meg a hadi szellem előhivásával...
remélem, csak pánikolok
5/14 anonim válasza:
#3: Nem tudom, miről beszélsz hülyeséget, de 2Mrd az SEMMI!
6/14 anonim válasza:
Vadai ágika már egyszer leépitette a honvédséget, valószínűleg erre utal.
7/14 anonim válasza:
Dr. Vadai + Juhász szakértőként.
Nem én mondom, hanem katonatisztek.
8/14 anonim válasza:
Elvtársak, ez már a béke pártja?!
9/14 anonim válasza:
Az meg van, hogy Gyurcsányék bizony durván el kezdték leépíteni a hadsereget? Elajándékozták a nehézfegyverzetet!
Majd a liberálisok "Minek nekünk hadsereg?" kampányba kezdett!
Ki emlékszik már arra, mi?
10/14 anonim válasza:
Ki adja vissza ? Én nem az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!