Mi a magyar átok titka, mitől itt a legbrutálisabb a drágulás a legnyomorúságosabb fizetések mellett?
Ha magasabb lenne ,miből fizetnéd ki.
Sokeszű.
Gyurcsány
(tökéletes céltábla szellemileg visszamaradott emberek számára, bármit rálehet fogni, és még hírnevet is garantál, hogy te mennyire faszább vagy nála)
+ Orbán és bandája
(lopnak, csalnak, hazudoznak folyamatosan, saját érdeküket nézik csak (lásd fizetésüket, 3-6 millió) és leszarják a másét (lásd tanárok fizetését, kb 200.000 vagy még annyi se) folyamatos befektetések/költekezések olyan dolgokba, ami a társadalom számára teljesen fölösleges (stadion,vodafon megvásárlása stb) pláne HÁBORUS IDŐSZAKBAN, ahelyett hogy egészségügyre, oktatásra, ALAPVETŐ SZOLGÁLTATÁSOKRA fektetnék be (rengeteg boltot/postát most zártak be), ugy viselkednek az EU-ban, mint valami toxikus hülyegyerekek, bólogatnak mindenre, nyaliznak, hogy kapjanak valamit, aztán mikor hazaértek és ha megkapták, ha nem, akkor is szídják az EU-t, csak azért mert Putin baszópajtásai, ezzel Magyarország hírnevét romolva a világban, valamint diktatúra irányába halad az ország.)
+ egész Fideszes csőcselék
(Azok a kökemény Fideszes emberkék, akik megszavazzák ezeket a parazitákat, mert vagy propaganda/hazugságok/megfélemlítés hatása alatt vannak, vagy valami minimális hasznuk származik belőle (zsák krumpli,10.000 ft stb).)
Többet szeretnél?
Ajánlom Somogyi András videóit a youtube-on ha "röhögni" akarsz.
#9 te akkor is egy semmihez sem értő vesztes voltál, ahogy ma is ezért nem találtál.
Én találtam 2008 tavaszán nem is túl sok kereséssel, pályakezdőként, teljesen bejelentett alkalmazotti munkakört, diploma nélkül, és a haverjaim is. Bár én bekacsintottam az interjúztatóra, jelezve, hogy borítékozással mindketten jól járhatunk, de sajnos ez egy nemzetközi banknál nem mehetett így :(
Mellesleg idióta is vagy, ha felvetted a devizahitelt a szerződés elolvasása nélkül. Sajnálom hogy meg kellett mentsünk, nem akartunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!