"Orbán Viktor szerint nem véd meg a maszk, majd kötelezővé tették
Utolsó frissítés: 2021. november 2."
2022. nov. 22. 00:41
4/11 anonim válasza:
Egyrészt kit érdekel hogy Orbán mit mond, köszönőviszonyban sincs a valósággal már régóta. Másrészt a maszkkal nem magad véded a környezetedtől, hanem fordítva, a környezetedet véded önmagadtól. Arra elég jó védelmet ad, már az egyszerű orvosi maszk is.
Baktériumok és gombák izolálása az arcmaszkoktól a COVID-19 világjárvány idején
2022. nov. 22. 00:57
6/11 anonim válasza:
"„…ne ringassuk magunkat abba az illúzióba, hogy a maszk megvéd bennünket. A maszk nem véd meg bennünket."
2022. nov. 22. 01:12
7/11 anonim válasza:
"Az emberek tavaly miért vették fel tömegesen a maszkot,miután bejelentették, hogy nem ért semmit,de kötelező?"
Milyen emberek?
2022. nov. 22. 01:39
8/11 anonim válasza:
Gondolom azért kellett hordani Amerikától Japánig (akik előtte is hordták), mert nem ér semmit, de az a mérvadó, amit a fidesz mond a dologról.
2022. nov. 22. 04:01
9/11 anonim válasza:
Mert kötelező volt. A vírusrettegők hiába tagadják, valóban számos alkalommal meg lett mondva, hogy nem ér semmit. Viszont legalább egészségtelen, mert nem lehet benne rendesen lélegezni. Egy időben kísérletezgettem ez ügyben véroxigénszint-mérővel, fél-egy óra maszkhordás után mindig 2-3%-kal alacsonyabb volt a véroxigénszintem, mint előtte.
2022. nov. 22. 08:04
10/11 anonim válasza:
Nyilván azért hordták az emberek, köztük én is, mert kötelező volt, és inkább felvettem, nehogy kapjak valami jó kis büntetést a maszk hiánya miatt. Aztán hogy ér-e valamit vagy sem, az már nem érdekel, ahol nem kellett, ott úgyis egyből levettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!