Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán minden szankciós...

Ha Orbán minden szankciós javaslatot elutasított/megvétózott volna akkor kizárhatnának minket az unióból?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy néhány dolgokban engedni kellett Brüsszelnek de legalább azt elérte hogy engedményt kapjunk az energiaszállításra vonatkozóan. Igaz ez? Ha igen, miért? Mennyire van ebben megkötve a keze?

2022. nov. 21. 12:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
19%

Nem kellett engedmény?:))))))))

Tesó, értem, hogy Feri mindig hazudik, ha mozog a szája, de hidd el, még DK-s névvel sem kell mindenben utánozni.

Persze egészen más a helyzet ha ismerethiányról (is) szó van.

2022. nov. 21. 13:10
 12/31 Alex Fly ***** válasza:
100%

Az Unióban nincs olyan,hogy kizárnak valakit. Csak önként,szabad akaratából távozhat egy tagállam -ahogyan a belépés is önkéntes.

Ezért kénytelen megtűrni Orbanisztánt is,amelynek semmi keresnivalója nincs a szövetségben.

2022. nov. 21. 13:12
 13/31 DK-s ***** válasza:
66%

#11-nek:

Őszintén sajnállak.

2022. nov. 21. 13:15
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Az Eu-ban nincsen jogi lehetőség egy orszàg kizàràsàra.
2022. nov. 21. 13:19
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
A jelenleg hatályban lévő uniós jogszabályokban nincs lehetőség tagállamot kizárni. Az egy másik dolog, hogy szívatni lehet annyira, hogy inkább kilép egy tagállam, mint benne maradjon.
2022. nov. 21. 13:19
 16/31 anonim ***** válasza:
24%

13

Én viszont büszke vagyok rád, hogy egy bölcs vezetőt választva egy tehetséges közösség büszke tagja vagy :) Hajrá.

(Néha azért kattints máshova is a dk honlapjáról, izgalmas a világ)

2022. nov. 21. 13:22
 17/31 DK-s ***** válasza:

Pfff..

Megpróbálom!

Tudod miért sajnállak?

Mert annyira jóhiszemű vagy, hogy számodra elképzelhetetlen, hogy valaki olyan pofátlan módon a szemedbe hazudjon a nap bármely percében, mint azt Orbán teszi.

És ha később rá is döbbennél és felmerülne benned, hogy :"de hát én megbíztam benne!", akkor arra csak azt tudom válaszolni, hogy PONTOSAN AZÉRT HAZUDIK!

2022. nov. 21. 13:33
 18/31 anonim ***** válasza:
33%

17. Amit leírtál, azt értem.

De ez után, miért állsz a főnököd mögött? Aki ezt beismerte ugyan de nem változik?

2022. nov. 21. 13:41
 19/31 DK-s ***** válasza:
77%

#18-nak:

Ahhoz hogy a válaszom megértsd, sokkal jobban ismerned kellene a részleteket.

Gyurcsány nagyon sok ígéretét nem tartotta be. De ebben "egykutya" a többivel. Semmivel sem rosszabb.

De azt a "bátorságot" még egyik sem vette, hogy megtesz mondjuk egy "a" dolgot a háttérben, a tudomásunk nélkül, majd azt hazudja a pofánkba hogy "b" dolgot tett. És ezután egy akkor jelen lévő EU politikusnak kell megüzennie a médián keresztül, hogy HAZUDIK!

És ez csak kiragadott példa. Ugyanígy hazudik mindenben. Örült hogy a szankciók nem érintik az "energiaszállítást", ezért gyorsan kiagyalta hogy hogyan hazudja be azt hogy ez az ő érdeme, és hogy ő milyen harcos az EU-ban.

Egy szánalmas nímand. Egy bólogató-János, aki Andersent megszégyenítő meséket költ az itthoni, szájtáti hallgatóságának.

Te jóságos isten! MIÉRT NEM VESZITEK MÁR ÉSZRE?!

2022. nov. 21. 15:48
 20/31 anonim ***** válasza:
15%

19-es

Tényleg sosem fogsz szembenézni a valósággal?

Ferenc neked tüllszoknyában rózsaszín felhőkön táncoló hercegnő, akit térdelme imádsz?

Hallottál nagyvolumenű főnököd esetében a trükkök százairól, amiről nem kell tudnotok? Hamisított adatokról? Hazugságról?

A ti torkotokon tényleg mindent le tud nyomni Ferenc?

2022. nov. 21. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!