Ha Orbán minden szankciós javaslatot elutasított/megvétózott volna akkor kizárhatnának minket az unióból?
Nem kellett engedmény?:))))))))
Tesó, értem, hogy Feri mindig hazudik, ha mozog a szája, de hidd el, még DK-s névvel sem kell mindenben utánozni.
Persze egészen más a helyzet ha ismerethiányról (is) szó van.
Az Unióban nincs olyan,hogy kizárnak valakit. Csak önként,szabad akaratából távozhat egy tagállam -ahogyan a belépés is önkéntes.
Ezért kénytelen megtűrni Orbanisztánt is,amelynek semmi keresnivalója nincs a szövetségben.
13
Én viszont büszke vagyok rád, hogy egy bölcs vezetőt választva egy tehetséges közösség büszke tagja vagy :) Hajrá.
(Néha azért kattints máshova is a dk honlapjáról, izgalmas a világ)
Pfff..
Megpróbálom!
Tudod miért sajnállak?
Mert annyira jóhiszemű vagy, hogy számodra elképzelhetetlen, hogy valaki olyan pofátlan módon a szemedbe hazudjon a nap bármely percében, mint azt Orbán teszi.
És ha később rá is döbbennél és felmerülne benned, hogy :"de hát én megbíztam benne!", akkor arra csak azt tudom válaszolni, hogy PONTOSAN AZÉRT HAZUDIK!
17. Amit leírtál, azt értem.
De ez után, miért állsz a főnököd mögött? Aki ezt beismerte ugyan de nem változik?
#18-nak:
Ahhoz hogy a válaszom megértsd, sokkal jobban ismerned kellene a részleteket.
Gyurcsány nagyon sok ígéretét nem tartotta be. De ebben "egykutya" a többivel. Semmivel sem rosszabb.
De azt a "bátorságot" még egyik sem vette, hogy megtesz mondjuk egy "a" dolgot a háttérben, a tudomásunk nélkül, majd azt hazudja a pofánkba hogy "b" dolgot tett. És ezután egy akkor jelen lévő EU politikusnak kell megüzennie a médián keresztül, hogy HAZUDIK!
És ez csak kiragadott példa. Ugyanígy hazudik mindenben. Örült hogy a szankciók nem érintik az "energiaszállítást", ezért gyorsan kiagyalta hogy hogyan hazudja be azt hogy ez az ő érdeme, és hogy ő milyen harcos az EU-ban.
Egy szánalmas nímand. Egy bólogató-János, aki Andersent megszégyenítő meséket költ az itthoni, szájtáti hallgatóságának.
Te jóságos isten! MIÉRT NEM VESZITEK MÁR ÉSZRE?!
19-es
Tényleg sosem fogsz szembenézni a valósággal?
Ferenc neked tüllszoknyában rózsaszín felhőkön táncoló hercegnő, akit térdelme imádsz?
Hallottál nagyvolumenű főnököd esetében a trükkök százairól, amiről nem kell tudnotok? Hamisított adatokról? Hazugságról?
A ti torkotokon tényleg mindent le tud nyomni Ferenc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!