Ha az infláció odáig fajulna, hogy mondjuk a közmunkások, minimalbéresek éhezni és vagy megfagyni fognak, akkor mit tenne a kormány?
"Ha az infláció odáig fajulna, hogy mondjuk a közmunkások, minimalbéresek éhezni és vagy megfagyni fognak, akkor mit tenne a kormány?"
ársapkát a kenyérre meg a nagykabátra
"Ha az infláció odáig fajulna, hogy mondjuk a közmunkások, minimalbéresek éhezni és vagy megfagyni fognak,"
Nézd meg hányan fagytak meg az otthonaikba az elmúlt évekbe, lehet rájössz mindennap van legalább egy ilyen ember.
Na most hogy tisztába vagy vele évek óta ez megy láthatod mi az eredménye, semmi, a legokádékabb nép a magyar. Azért hogy egy csuti parasztnak tapsolhasson az se zavarja ha honfitársa napról napra él.
Van baj nem kevés, ez nem vitás.
Nem tudom mit tenne a kormány, és ami még rosszabb, fogalmam sincs mit tenne az ellenzék, ha ők volnának kormányon, de hogy velük sem lenne jobb, abban biztos vagyok.
Ez az ellenzék ugyanis annak az MSZP-nek, SZDSZ-nek a romjain tengődik, amelyek egykori válságkezeléseit már átéltük, és azokra az volt a jellemző, hogy a legszegényebbekre rakták a legnagyobb terheket, ugyanúgy lenyúlták a közpénzeket, csak akkor még nem EU-s pénzek voltak, hanem privatizációs biznisz, olajszőkítés, borhamisítás autópálya koncesszió, stb
Egyik kutya, másik eb, nincs olyan parlamenti párt, amelyiknél a társadalom legalsó rétegében élők lennének a fókuszban, és az még logikus is.
Ugyanis nem az a csoport, amelyik mozgatni képes a gazdaságot, márpedig minden kormánynak arra a rétegre kell elsősorban koncentrálni, amelyik pénzt tud termelni, aklktől bevételt remélhetnek, és annak egy részét fordítják csak a különböző támogatásokra.
A kérdésből is kisejlik az a szemlélet, hogy sokan az államtól elvárják, hogy megoldjon minden problémát.
8as vagyok, no, sikerült frissebb infót találni [link]
Itt azt mondják, hogy a közfoglalkoztatottak garantált bére a minimálbér 50%-a, ami a táblázat alapján, ma 100.000 Ft. Szal' 15000 Ft-tal több, mint tavaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!