Ha egy kevert fajú lány le akar velem feküdni, de Én nem és elutasitom az rasszizmus?
"Hol a te érved, hogy ezek nem történelem hamisítások?"
Haver te mondtad hogy ezen kutatok állitásai mind történelem hamisitások bizonyicsad be.
Az én érvem, az amit ők hoztak be érvnek.
És ezek a "piramisok" hogy a fenébe cáfolják hogy nem tiszta vérü a magyar?
Annyiszor volt hogy más népekkel keveredtünk, a tatár járáskor olyan sokan halltak meg hogy más népekből kellet betelepiteni új lakosokat.
És ez csak egy.
Kapásból eszembe jutnak a németek, szerbek, horvátok, besenyők, ROMÁNOK, szlovákok...
És arról nem is beszélve hogy a hunok sokat hoditottak. Honnan tudod hogy közben nem keveredtek?
Baromság. Leigáztunk mindenkit, mikor idevándoroltunk 35ezer évvel ezelőtt. Nem vegyültünk velük. Mi tettük le a civilizáció kövét. Csak aztán vissza kellett mennünk az Urálon túlra, és később volt a Hazatérés, amit sokan Honfoglalásnak csúfolnak.
Hát de a honfoglalás után mi van? Az az utáni vegyülésekkel?
Meg ezt honnan veszed?
Mi bajod? Azt sem tudod mit kérdezett a kérdező? Talán ha elolvasnád.
Egy kretén kérdésre adtam egy olyan választ, amivel minden férfi egyetért.
Egy férfit sem érdekel, hogy a lány milyen nációhoz tartozik, ha hajlandó megállni nekik.
Aki megpróbálja tagadni, hogy a férfiak a farkuk után mennek az álszent és hazug.
38.
te egy nő vagy?
Amugy meg a piramisaidhoz:
https://www.youtube.com/watch?v=ZYgvpmCq8fY
De ezt leszámitva mi az hogy nem vegyültek utána?
Le tagadod az egész történelmet és nem érveled meg.
Milyen dokumentumok vannak amik szerint nem volt nép vegyülés a tatár járás során?
Valami?
40.
Persze mivel ha nő vagy ferfigyűlölő vagy ha férfi akkor meg bolond! Ha magad degradálod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!