Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha egy kevert fajú lány le...

Ha egy kevert fajú lány le akar velem feküdni, de Én nem és elutasitom az rasszizmus?

Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 17:00
1 2 3 4 5 6
 11/51 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
59%

"az árja magyarokhoz."

Ha akarná se tudná mert ilyen már nem létezik.

Mindenki átb@szta ezt az országot. Képletesen és szó szerint is.

2022. nov. 20. 17:43
 12/51 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
75%

Igazábol mind a kettő felmenőm fehér.

A dracula név a vámpirok iránti kamasz rajongásom miatt, az ahmed pedig azért van ott, mert egy Abdullah nevü felhasználó mondta hogy kicsit zavaró neki hogy igy kéne hivnia. Szoval mondtam neki:Hívj Ahmednek.

Aztán egy iszlamofob (állitása szerint) zsidó (állitása szerint) nő, is igy hivott igy azt gondoltam elterjedt, ezért mikor elveszett a fiokom az újhoz hozzá raktam az Ahmedet is.

Egyébként én a történelemből indultam ki, nem magambol. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. nov. 20. 17:55
 13/51 anonim ***** válasza:

Ez nem történelem, ezek történelemhamisítások, Ahmed!

2022. nov. 20. 18:04
 14/51 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

Ja nem csak történelem de genetika kutatás is.

De amugy ellenérv?

2022. nov. 20. 18:06
 15/51 anonim ***** válasza:

#14 Új Samsungon máshol vannak az ékezetes betűk, mint a régin Huawein, ezért gyorsan pötyögve másféléket szoktam még leütni véletlenül.

Amúgy 1. Nincs ilyen, hogy árja faj, évszázadok óta össze-vissza kúrnak az emberek, a magyarok meg pláne.

2. Ha van se következik belőle semmi azonkívül, hogy fehér a legtöbb ember bőre (ami meg nem egy nagy teljesítmény/hatalmas dolog, sőt a szlávok még fehérebbek szoktak lenni. Nagy meme is volt a második világháborúban, amikor a nácik keresték a degenerált szlávokat kelet-európában és minden szögletben találtak egy kékszemű, világoshajú, sápadt fiút/lányt. Valamelyik annyira megtetszett Himmlernek, hogy el is rabolta őket és berakta a Hitlerjugendbe.)

2022. nov. 20. 18:17
 16/51 anonim ***** válasza:
0%

Úgy hamisítanak, ahogy akarnak! A 25ezer éves magyar piramisok létezését is tagadják!

2022. nov. 20. 18:17
 17/51 anonim ***** válasza:
91%
#13 Az angol nyelvben a race=rassz, a faj=species, és nem fogsz találni olyan szakirodalmi forrást, ahol keverik a kettőt.
2022. nov. 20. 18:19
 18/51 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
A 20-asnak ment!
2022. nov. 20. 18:20
 19/51 anonim ***** válasza:

Nem szakirodalmi nyelven beszélünk.

Lineageztem. Ott a karaktered fajának beállításánál a "Race" megnevezés szerepelt. Race, mint Human, Elf, Dwarf, stb.

2022. nov. 20. 18:23
 20/51 anonim ***** válasza:
15%

Nem kérdező!

Ha egy kevert fajú lány le akar feküdni veled és te azt mondod elutasítod, az nem rasszizmus, hanem hazugság.

2022. nov. 20. 18:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!