Ha egy kevert fajú lány le akar velem feküdni, de Én nem és elutasitom az rasszizmus?
"az árja magyarokhoz."
Ha akarná se tudná mert ilyen már nem létezik.
Mindenki átb@szta ezt az országot. Képletesen és szó szerint is.
Igazábol mind a kettő felmenőm fehér.
A dracula név a vámpirok iránti kamasz rajongásom miatt, az ahmed pedig azért van ott, mert egy Abdullah nevü felhasználó mondta hogy kicsit zavaró neki hogy igy kéne hivnia. Szoval mondtam neki:Hívj Ahmednek.
Aztán egy iszlamofob (állitása szerint) zsidó (állitása szerint) nő, is igy hivott igy azt gondoltam elterjedt, ezért mikor elveszett a fiokom az újhoz hozzá raktam az Ahmedet is.
Egyébként én a történelemből indultam ki, nem magambol. :)
Ez nem történelem, ezek történelemhamisítások, Ahmed!
Ja nem csak történelem de genetika kutatás is.
De amugy ellenérv?
#14 Új Samsungon máshol vannak az ékezetes betűk, mint a régin Huawein, ezért gyorsan pötyögve másféléket szoktam még leütni véletlenül.
Amúgy 1. Nincs ilyen, hogy árja faj, évszázadok óta össze-vissza kúrnak az emberek, a magyarok meg pláne.
2. Ha van se következik belőle semmi azonkívül, hogy fehér a legtöbb ember bőre (ami meg nem egy nagy teljesítmény/hatalmas dolog, sőt a szlávok még fehérebbek szoktak lenni. Nagy meme is volt a második világháborúban, amikor a nácik keresték a degenerált szlávokat kelet-európában és minden szögletben találtak egy kékszemű, világoshajú, sápadt fiút/lányt. Valamelyik annyira megtetszett Himmlernek, hogy el is rabolta őket és berakta a Hitlerjugendbe.)
Úgy hamisítanak, ahogy akarnak! A 25ezer éves magyar piramisok létezését is tagadják!
Nem szakirodalmi nyelven beszélünk.
Lineageztem. Ott a karaktered fajának beállításánál a "Race" megnevezés szerepelt. Race, mint Human, Elf, Dwarf, stb.
Nem kérdező!
Ha egy kevert fajú lány le akar feküdni veled és te azt mondod elutasítod, az nem rasszizmus, hanem hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!