Nem éltem a rendszerváltás idején, viszont nagyon érdekel ez a korszak, ezért kíváncsi vagyok hogy mit gondoltok a fent említett személyről. Úgy tudom Göncz Árpád egy nagyon megbecsült személy volt köztársasági elnökként, viszont sokan negatív véleménnyel vannak róla. Néhányan úgy gondolják, hogy nem egészen volt pártatlan (hallottam olyan véleményt hogy kifejezetten az SZDSZ felé húzott), míg mások szerint teljesen független volt és a nép érdekeit képviselte. Ti mit gondoltok róla? Fejtsétek ki a véleményeteket!
#11: Nézz utána, hogy pontosan mit jelent a "szemita" szó, és ha abból nyelvtanilag ellentettet képzel, az mit jelenit. Ez a legnagyobb baj, hogy a mai világpolitika úgy működik, mint a közösségi média. Aki nagyobbat tud mondani, meg több lájkot kap, annak van igaza. Hogy életében egy betűt el tudott-e olvasni, az nem kérdés. Ha azt firtatod, az rasszizmus!
2022. nov. 19. 21:28
13/26 anonim válasza:
#12 Tudom, mit jelent. És tényleg a fél ország az.
2022. nov. 19. 21:34
14/26 anonim válasza:
Én miatta rossz helyen szálltam le a metróval. Fene tudja hány évig nem jártam Pesten akkor az Árpád híd volt a neve a megállónak. Ott is kellett volna leszállnom erre nem jön az Árpád híd...
Néhàny megálló múlva kiderült hogy az Árpád híd metróállomást átnevezték Göncz Árpád városközpontra.
2022. nov. 19. 22:03
15/26 anonim válasza:
Neki köszönhető, hogy az 1990. októberében lezajlott taxisblokád, ami péntek reggel kezdődött, nem ért véget szombaton hajnalban, hanem csak vasárnap este.
Már akkor megmutatta, mekkora sz..kavaró, ha ezzel a kormánynak lehet betartani.
2022. nov. 19. 23:43
16/26 anonim válasza:
Exfőnököm is mindig Árpipatkánynak hívta. Talán nem véletlenül.
2022. nov. 20. 00:01
17/26 anonim válasza:
Szexi pali volt Árpi bá'.
2022. nov. 20. 02:41
18/26 anonim válasza:
#2 és miért hívták így?
2022. nov. 20. 11:13
19/26 anonim válasza:
Egy végtelen alázatos, egyszerű ember volt. A mai politikusaink - ha emlékeznek még rá - tanulhattak volna tőle. Nem szerette a felhajtást, mindig minden esetben az egyszerűség volt a fontos. Elment még a legkisebb faluba is, ha hívták. Leereszkedett a szegényekhez is. Mindenkivel szóba állt, nem hordta fenn a fejét, mint a maiak. Szerintem sokan szerették, ha ma már nem is merik bevallani. Nem véletlenül választották meg kétszer is abban az időben.
2022. nov. 21. 18:20
20/26 anonim válasza:
#18 A volt 56-os politikai foglyok szerint besúgó volt a börtönben, és ez volt a besúgói fedőneve. Hogy az igaz-e, vagy sem, azt én nem tudom eldönteni, de ők így gondolták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!