Az orbanpártti magyar emberek nem érzik azt,hogy rossz az országban kb minden?
Jaj de jó, tényleg ezek a legfontosabbak a jövőt tekintve, nagyon örülök neki, az eü, oktatás, elvándorlás, nyugdíj, szociális háló és nem a tudás alapú társadalomba fektetés nem is lényeges dolog, teljesen igazad van...
Amúgy az nem igaz, hogy a fidesz mindent rosszul csinálna. Vannak tényleg normális dolgaik is, a probléma inkább ezek mennyiségében és minőségében rejlik.
Mennyiségileg az a gond, hogy ha eltekintünk az ideológiai dolgoktól és CSAK reálisan nézzük, hogy mi szükséges az embereknek, akkor elég kevés jó dolgot tettek.
A minőséggel pedig az a probléma, hogy túl sokat lopnak... Nyílván én is lopnék pl egy 450millás projektből:D csak cserébe igyekeznék valami jót is adni az embereknek, nem egy "jó van az úgy" sz*r munkát csinálnék. Meg sajnos ez nagyobb dolgokra is igaz. Pl a puskás aréna remek dolog és igen is kellett egy új nemzeti stadion már, de nem úgy, hogy az eredeti tervnél drágább, kisebb és nem európában egyedülálló stadiont építünk... De ez csak egy szemléletes példa, sokkal nagyobb gond, hogy minden apróbb projektből is lopnak túl nagy arányban.
Egyébként szerintem a fidesszel a legnagyobb gond az az, hogy nincs felettük kontroll, hiszen 2/3 tejhatalmat ad és bármit megtehetnek, mert az ellenzéknek nincs beleszólásba semmibe, csak arra kell figyelni, hogy az embereket ne mérgeljék fel, de ugye ezt megoldották a rengetek propagandával.
Hát nem egy Kánaán Magyarország, de azért nem rossz.
A tanároknak fizetésemelés mellett jogkört, és tanító-botot is adnék.
Üssék azt aki az "Orbán párti" kifejezést (többek közt) két t-vel írja .
Én nem érzem bogy az országban minden rossz lenne. Nem is tudom hogy a libsik mit éreznek. Persze, kisebb hibák vannak, de szerintem azért el lehet lenni. Szerintem nektek főleg az a bajotok, hogy sok túlmisztifikált problémával foglalkoztok pl jogállamiság, szólásszabadság. Ezek engem nem hatnak meg. A lényeg hogy minden nap finom ebéd kerül az asztalomra, és az interneten el tudom magam szórakoztatni.
PS.: Igen, az inflációnak senki sem örül, mielőtt ezzel jössz. De az ellenzék csodapolitikusaival sem lennénk előrébb, ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!