Miért nem tud vagy nem akar Orbán Viktor lefogyni, ha Kim Dzsong Unnek sikerült?
Mint az alábbi képekből látható, a két évvel korábbi Kim Dzsong Un erősen úgy festett, mint a mai Orbán Viktor, de mostanra sikerült lefogynia:
Orbán Viktor viszont továbbra is jobb ügyhöz méltó buzgalommal és kitartással hizik.
Önmagában nem értek egyet azzal, hogy 0rbánt az alkata miatt alázzuk, mert SENKIT nem szabad. Az már viszont problémásabb, hogy miniszterelnökként nincs annyi önreflexiója, hogy méretben megfelelő öltönyt csináltasson magának; szerintem a havi 3 millióból kellene, hogy fusson rá.
Hogy miért nem fogy le, arra az az egyszerű válasz, hogy mert nincs rá igénye (vagy ha tényleg van valami ezt gátló betegsége -amit én kétlek-, akkor meg az). Erre pedig az a magyarázat, hogy a magyar néplelket mutatja kifelé, az meg nem éppen a fogyásról vagy a koplalásról híres.
"Antidepresszáns gyógyszerek mellékhatása miatt."
Én is gyűlölöm Orbánt, de az antidepresszánsok szedéséről tudsz bizonyítékot is mutatni? Mert eddig egyikőtöknek se sikerült az ilyesmi dolgokat bizonyítani, de mégis biztosak vagytok benne. Akkor hülyének tetszik lenni?
"Antidepresszáns gyógyszerek mellékhatása miatt."
Amúgy ilyen gyógyszer mellet is lehet fogyni, szóval a bilógiai tudásod sem túl erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!