11/21 anonim válasza:
#10 Ez nyilvánvaló. #8 Lehet, hogy a wikipédia így fogalmaz, de Viktorunk alkalmazza a klasszikus Kádár-renszer-féle elveket.
12/21 anonim válasza:
Kádárt nem gyűlölte a nép annyira, mint ezt az óriás-pöfeteget!
13/21 anonim válasza:
Kire lehetne leváltani?!
Konkrétan kire gondolsz?
Magadra?
14/21 anonim válasza:
Senkire nem lehetne leváltani, mert az ellenzék olyan impotens, mint a 80 éves Józsi bácsi. Úgy gondolod, hogy ez véletlenül van így?
15/21 anonim válasza:
Orbántól az impotens Józsi bácsi is jobb lenne!
Orbán mindent elcseszett amit csak lehetett! Keveseknek adatik meg, hogy egy országot teljes felhatalmazással vezessen: aki tehetséges, az felvirágoztat, aki tehetségtelen lezülleszt!
Orbán a mély züllésbe vezette az országot, bebizonyítva a totális alkalmatlanságát!
Ezért BÁRMELYIK Józsi bácsi alkalmasabb Orbántól!
16/21 anonim válasza:
Akkor választasi csalás történt?
17/21 anonim válasza:
Lehet, hogy fáj, mert nagyon rápörögtél erre, de a tény az, hogy az eddigiek közül, így is Orbán a legjobb. A mostani politikai szereplők közül senki sincs, aki ezt a munkát min. Ilyen jól csinálná. Szétbarmolna mindent.
18/21 anonim válasza:
#15 Akkor most kit tudnál elképzelni miniszterelnöknek? Dobrevet, azaz Gyurcsány feleségét, Jakab bohócot, vagy esetleg Toroczkai főnácit? Vagy az MSZP-ben megmaradt komcsik mostani vezetőjét? MZP talán még értelmes opció lehetett volna, viszont a válságot nem tudom hogyan kezelte volna. Eddig szerintem '89 óta talán a Bajnai-kormány volt a legjobb.
19/21 anonim válasza:
17# " Szétbarmolna mindent."
És ezt honnan szoptad, jóember?!
A feltételes mód az érvtelenség biztos jele! - gondoltam szólok...
20/21 anonim válasza:
18 nehogy azt sugalld már, hogy közel 10 millió értelmes magyar közül pont a leghülyébb a pótolhatatlan alternatíva!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!